• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.11.2018

15:21

DRAMA NA NEBU! Avion Montenegro erlajns UDARIO GROM, hitno preusmeren u Beograd!

Balkan

DRAMA NA NEBU! Avion Montenegro erlajns UDARIO GROM, hitno preusmeren u Beograd!

Podeli vest

Avion Montenegro erlajns koji je juče u reonu Skadarskoj jezera udario grom, a koji je bio na letu od Pariza ka Podgorici, preusmeren je na aerodrom u Beogradu

 - Na jučerašnjem letu iz Pariza za Podgoricu, usled loših vremenskih uslova prilikom približavanja podgoričkom aerodromu, kapetan vazduhoplova Embraer E195 je s pravom odlučio da avion preusmeri na alternativni aerodrom u Beogradu -  rečeno je u aviokompaniji za CdM.

Kako su naveli, takvi slučajevi nisu nepoznanica u svetu vazduhoplovstva. 

 - Sigurnost putnika i članova posade nije ni u jednom trenutku bila ugrožena, a avion je nakon toga bezbedno sleteo na beogradski aerodrom -  pojasnili su za CdM iz crnogorske avio kompanije. 

Putnici su kasnije vraćeni u Podgoricu drugim avionom iste kompanije.

 - Nakon detaljne inspekcije i sanacije manjih strukturalnih oštećenja na avionu, a u saradnji sa inženjeringom proizvođača aviona Embraer, letelica je već jutros vraćena u redovni saobraćaj -  navedeno je u izjavi Montenegro erlajnsa za crnogorski portal.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 5 godina

Preusmerite ga u Pristinu, sta ce nam ovde, ako se i nesto desi Milo ce nas okriviti za neprijateljstvo.

De Ran

pre 5 godina

Sto se nije vratio u Albaniju bratsku?! Mrs odavde marvo!

Sveta

pre 5 godina

Da li iko gleda na mapu?? Nekako deluje nelogicni i mutno. Setite se Jezde...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija