• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.11.2018

13:43

DODIK NE DA NA ZASTAVU! Noćno uklanjanje zastave RS iz Predsedništva BiH je NEDOPUSTIVO I SKANDALOZNO!

Balkan

DODIK NE DA NA ZASTAVU! Noćno uklanjanje zastave RS iz Predsedništva BiH je NEDOPUSTIVO I SKANDALOZNO!

Podeli vest

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da je noćno uklanjanje zastave Republike Srpske ispred njegovog kabineta u zgradi Predsedništva nedopustivo i skanadalozno, preneli su banjalučki mediji

On je dodao da to očigledno predstavlja pokušaj druga dva člana Predsedništva, bošnjačkog Šefika Džaferovića i hrvatskog Željka Komšića, da mu pošalju poruku da tamo nema mesta za Srbe, prenosi RTRS.

Dodik je rekao da zastava Republike Srpske ispred njegovog kabineta i na ceremoniji predaje akreditivnog pisma novoimenovanog ambasadora Srbije, nije nikakva bahatost i neodgovornost, niti skrnavljenje, kako to navode Džaferović i Komšić.

Kazao je da je to njegova potreba za simboličkim predstavljanjem svog identiteta i identiteta naroda kome pripada i koga predstavlja i dodao da to može da smeta samo nekom ko nije dobronameran.

SARAJEVSKE PROVOKACIJE: Uklonjena zastava Srpske ispred kabineta Dodika u Predsedništvu BiH

On je rekao da je zabrinjavajuće da je zastava brutalno uklonjena posle radnog vremena, kad nikog nije bilo u kabinetu, što samo govori da je zgrada Predsedništva BiH nesigurno mesto za njegovo normalno funkcionisanje.

Dodik je poručio da ga taj noćni atak na zastavu Republike Srpske neće sprečiti da ona uvek bude istaknuta ispred njegovog kabineta.

Zastava Republike Srpske koja je bila istaknuta ispred kabineta predsedavjućeg Predsedništva BiH u Sarajevu uklonjena je sinoć na zahtev kabineta bošnjačkog člana Šefika Džaferovića.

Zastava RS bila je istaknuta juče, pored zastave BiH, u svečanom salonu kada je Dodik primao akreditivna pisma ambasadora Srbije Aleksandra Đorđevića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bubasvaba

pre 5 godina

Tako brate da se zna ko vozi traktor ko otvara KAPIJU ili ko kosi ko vodu nosi !!!.

zoran

pre 5 godina

Pa jel bosnjacki clan ima vise prava od srpskog clana.

Bane

pre 5 godina

Hahhahahahahhahahaa jaoo kakva predstava :D ako se iko pali na ovo, treba da se zapita za svoju inteligenciju !

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija