• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

30.11.2018

13:07

SKANDAL! SUDSKI MU DOZVOLJENO DA KOLJE! NASER ORIĆ OSLOBOĐEN ZA UBIJANJE SRBA!

Balkan

SKANDAL! SUDSKI MU DOZVOLJENO DA KOLJE! NASER ORIĆ OSLOBOĐEN ZA UBIJANJE SRBA!

Podeli vest

Apelaciono veće Suda BiH izreklo je oslobađajuću presudu Naseru Oriću i Sabahudinu Muhiću, koji su se u ponovljenom postupku teretili za zločin nad ratnim zarobljenicima na području Srebrenice i Bratunca, javlja "Кliks"

Po drugi put Naser Oriću i Sabahudin Muhić su oslobođeni optužbi za ubistvo Milutina Miloševića i Mitra Savića u selima Lolići i Кunjerac.

U obrazloženju Sud BiH je naveo da nisu dokazani navodi optužnice. Presuda je ispred Suda BiH dočekana povicima “Alahu ekber”, javlja novinar Srpskainfo.

KOLJAČ SEIRI NAD NEVINIM SRPSKIM ŽRTVAMA! Zločinac Naser Orić tvrdi: PRAVDA JE ZADOVOLJENA!

 

Ponovni postupak trajao je od 3. septembra do 9. novembra ove godine. Na suđenju je ponovo saslušan zaštićeni svedok O-1 koji je promenio svoj iskaz u odnosu na izjavu datu 2014. godine. Advokati su bazirali svoju odbranu upravo na ovom delu rekavši kako je zaštićeni svedok menjao iskaze u bitnim delovima svaki put kada je saslušan.

JEZIVO SVEDOČENJE ZAŠTIĆENOG SVEDOKA NA SUĐENJU ORIĆU: Video sam kako je lično ubio sudiju Ilića, NOŽEM GA JE UBO ISPOD VRATA I DOKRAJČIO RAFALOM IZ AUTOMATSKE PUŠKE!

 

Suđenje Oriću i Muhiću obnovljeno je nakon što je Apelaciono veće ukinulo prvostepenu presudu kojom su bili oslobođeni optužbi za ratne zločine. Sud je tada uvažio žalbu tužioca Miroslava Janjića u predmetu "Naser Orić" u vezi sa neusklađenošću javno objavljene i napisane presude.

Prije izricanja presude stotine građana se okupilo ispred Suda BiH, kako bi Oriću i Muhiću iskazali podršku u ovom procesu, prenosi „Кliks“.

KRVAVE RUKE ZLOTVORA! Danas izricanje drugostepene presude Naseru Oriću!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nikola

pre 5 godina

Sudiji koji je doneo ovakvu presudu, zelim da stane pred Boga i da kaze da je pravedno presudio! Sramota i bruka!

sasa

pre 5 godina

Jos jedan dokaz da za neke pravda nije dostizna.

Danijela

pre 5 godina

Da li će iko ikada odgovarati za teror nad Srbima!??

Torres

pre 5 godina

Pravda mora da se zadovolji za sve narode Balkana. Sa ovom odlukom teško da može biti pravde .

mile

pre 5 godina

Ovo je tuzna vest i strasna za savremeno drustvo...da se ovakvi zlocinci ne osude u 21 veku.

cafe_colombia23

pre 5 godina

Dokle ce Evropa da tolerise ove teroriste. Sramota

RINGISPIL

pre 5 godina

Evropa, e ti kao da si iz kolumbije. Pravda se zadovoljava na dva nacina, prvi je propao...

Milica

pre 5 godina

I sta sada reci?? Jedno veliko sramota. Klao a oslobodjen.

igor

pre 5 godina

ono sto je uzrokovalo zlocin (ne genocid! ) u srebrenici a to je pokolj srpskog stanovnistva u okolnim selima, koje je izvrsio doticni, danas naravno oslobodjen... razmislite srbi kako ce te se i dalje odnositi prema svemu ovome

Dobrica

pre 5 godina

Ceo Svet Spava , Srbija sama Protiv Zla, Izopaceni Ubica Nekaznjen

Mima

pre 5 godina

Ovaj terorista ce odgovarati pre ili kasnije ali pred srpskim sudom.

Mima

pre 5 godina

Ovaj zlocinac ce odgovarati za sve srpske zrtve, pravda ga nece zaobici. Za to ce se Srbi pobrinuti.

zoka

pre 5 godina

Sramota i za svaku osudu. Savest im neće dati mira.

Beki

pre 5 godina

Ovo je svaki Srbin znao da ce ovakav ishod biti , nema pravde to Srbi trebaju da znaju i nekad,nikad vise nikome da veruju , sta je neko ocekivao da ga osude oni sto su isti kao sto je i on, nema od toga nista. Srbi moraju da jacaju Republiku Srbsku da vrate sva ovlascenja koja pripadaju Srbskoj razvijaju Republiku Srbsku i da ne trose energiju na komsije, posle ovakvi presuda daleko im kuca.

SNEŽA

pre 5 godina

Platiće Orlić isto kao i njegovi zaštitnici. Nema veze, Bog je pravedan, ako nisu oni. A na kraju On sudi.

Ljubo

pre 5 godina

Samo mi Srbi da se stidimo ,i cekamo grehe ,svoje sinove ,svoje patriote smo prodali ,utrkivali se predati Hagu na milost i nemilost .Da li mi stvarno ,ove generacije zasluzujemo uopste imena nasih predaka .Stidimo se .

Mirko

pre 5 godina

Dobro pa sta sada, frajer je nevin i sta, idemo dalje. Slavimo i mi nase zlocince pa sta. Ratko Mladic je heroj za 90 % nas i sad se kao zgrazamo kad Haski sud I ovaj Bosanski oslobode Nasera.

Aleksandar Stojanović

pre 5 godina

tek sad se vidi koliko je naše sudstvo podmićeno a ako nije onda su naše sudije advokati i tužioci sposobni samo da uništavaju Srpski narod ,pa nije ni čudo kad se sustvo prenosi sa deda na oca pa na sina toliko su im jake diplome puno jakih znanja bog vam pomogo srbima i svim poštenim ljudima. A nije ni čudo kad kum kuma ubija radi matrijalnih dobitaka.

Marko

pre 5 godina

Zasto se cuditi oni svoje slave kao heroje a mi se trudimo da sto vise nasih isporucimo neprijatelju i ako oni nece da sude nekom srbinu onda ga srbi osude maksimalno da se dokazu kako smo mi pravedni a ispadamo gotove budale

mimi

pre 5 godina

On je za muslimane heroj koji je ubio i klao srbe, toga neće zatvorit.

Mate

pre 5 godina

E moji Srbi.. Daleko da vas volim, previše toga nas opterećuje, jer smo isti, kao, može mir, al kad se osvetimo. A uvijek za nešto se imamo osvetiti. Uvijek pomislim kako ćemo dovijeka biti ako ne neprijatelji, onda barem rivali.. Al onda čujem preko ograde u komšijskom dvorištu "alahu ekber", i jeza me uhvati. Sjetim se tijela mog drugara od 20godina, kojeg su zarobili ovi "ekberovci".. I onda znam da će doći vrijeme kad će Hrvati i Srbi biti BRAČA. Možda kratko, možda iz potrebe, možda samo dok treba, ali će da dođe. Bit ćemo prisiljeni, bez pomoći od ikog, jednostavno će biti, ili tako, ili nas više neće biti. Problem je što su nam političari slijepi, ili bolje reći, ne zanima ih dugoročno, nego samo ono što dobiju danas.. Zato tako i slabo prolazimo kao narodi, države i nacije.

Nikola

pre 5 godina

Eto..ješ jedan oslobođen zločinac.. a tom monstrumu ne bi bilo dovoljno ni 1000godina robije za sva zlodela!

Goran BL

pre 5 godina

Na kraju se zahvalio porodicama poginulih pripadnika Vojske RS-a koji su pred Sudom BiH svjedočili u njegovu korist. "Ovim putem želim da izrazim saučešće porodicama ubijenih i da im se zahvalim i čestitam što su smogli snage i na Sudu BiH kazali istinu da su njihovi najvoljeniji poginuli u borbama", rekao je Orić.

mara

pre 5 godina

Zlocincu je mesto u zatvoru. Velika sramna odluka je donesena.

Aki

pre 5 godina

Sramna presudan suda iza koje, nazalost, stoji politicka pozadina

hogar

pre 5 godina

Pravoslave pi.ke iz bosne i srbije se skrivaju godinama po mišjim rupama.Bošnjački general sam ode u Hag-oslobode ga,dva puta mu sude u njegovoj državi-oslobode ga! I šta je sad......plač? he he he

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija