• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.12.2018

09:55

(VIDEO) ZEMLJO OTVORI SE, ŠTA SMO DOČEKALI! Koljač Naser Orić traži da mu se Vučić izvini i preti tužbom!

Balkan

(VIDEO) ZEMLJO OTVORI SE, ŠTA SMO DOČEKALI! Koljač Naser Orić traži da mu se Vučić izvini i preti tužbom!

Podeli vest

Ratni zločinac Naser Orić, za koga postoje svedoci da lično klao i ubijao Srbe za vreme rata u BiH, izjavio je za jednu sarajevsku televiziju da će od predsednika Srbije Aleksandra Vučića tražiti da mu se izvini i da razmišlja da protiv njega podnese krivičnu tužbu za klevetu?!?

Nakon što ga je sramnom odlukom Apelaciono veće suda BiH, uprkos izjavama brojnih svedoka da je lično klao srpske civile i ratne zarobljenike na području Bratunca i Srebrenice, Orić se drznuo da zatraži izvinjenje od predsednika Vučića, jer je javnosti govorio ono što samo pristrasni sud u Sarajevu nije imao uši da čuje.

- Očekujem od gospodina Vučića da mi se javno izvini za optužbe i klevetu koju je više puta javno izrekao... - rekao je Orić bez trunke griže savesti za počinjene zločine nad nevinim Srbima u BiH.

SKANDAL! SUDSKI MU DOZVOLJENO DA KOLJE! NASER ORIĆ OSLOBOĐEN ZA UBIJANJE SRBA!

Orić još tvrdi da su ga advokati zvali i tražili od njega punomoće za podnošenje krivične prijave protiv predsednika Srbije.

- Razmisliću i odlučiću da li ću to da uradim - dodao je Orić, odgovarajući na pitanja voditelja koji ga je sve vreme huškao protiv Vučića i Srbije.

VUČIĆ O OSLOBAĐAJUĆOJ PRESUDI ZA NASERA ORIĆA: Očigledno da za nas Srbe neće biti pravde!

To što neko nije osuđen iz političkih razloga, ne znači da nije počinio zločine, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom oslobađajuće presude za Nasera Orića i primetio da je očigledno da za nas, Srbe, neće biti pravde

- Očigledno da naša suza nema roditelja i da će čak i ubijeni, preklani, Slobodan Ilić ispasti kao da je ubijen od ko zna koga ili da je izvršio samoubistvo - rekao je Vučić.

I pored živih svedoka koji, podsetio je Vučić, potvrdujuju da je Orić počinio zločin, neki se prave da to ne čuju i ne vide.

- Imamo protiv što se slavi nepravda i oni koji su činili zločine. To što neko nije osuđen iz političkih razloga ne znači da nije počinio zločin. A za mene je čudo da neko nije osuđen, a postoje živi ljudu koji mogu da posvedoče - rekao je Vučić.

Zato treba da se još više borimo za napredak naroda, za bolji ekonomski rast i nezaborav naših žrtava.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aco

pre 5 godina

Nepravedna presuda Oricu otvorila je mnoga pitanja.

Makica

pre 5 godina

Cccc strasno sta je izjavio ovaj lik, moze da sana o tome samo.

Dante

pre 5 godina

Ovi zlocinci treba da budu iza resetaka a ne da slobodno hodaju i da se prave pametni.

Mara

pre 5 godina

Kako da nece da mu izvini, strasno je sta je ovaj zlikovac umislio.

slava

pre 5 godina

Ništa ni brini ratni zločinče, pravda je možda spora ali dostižna.

Ana

pre 5 godina

Ovo je u Bosni prava Sodoma i Gomora. Niti ima prava niti pravde. I još će ovaj koljač da tuži našeg predsednika koji govori samo istinu?

Kristina

pre 5 godina

Stvrno ,ovo sto mi prezivljavamo to je za ginisovu knjigu rekorda izdrzljivosti i savladavanja.

Ja

pre 5 godina

A sta vi prozivljavate....pa vi ste tikoji ste napali bosnu i hercegovinu ... i ubijali i klali...pa dobili po picki i sad placete..... nismo mi napali banja luku niti beograd....placite koliko hocete

Dusan

pre 5 godina

Zna se kako ozbiljne drzave rade sa ovakvim ljudima, nema tu mnogo price, kasnimo sa resavanjem ovakvih stvari pa stoga uvek dobijemo neki novi problem. Problem se resava na dva nacina,i uvek je resiv.

Tara

pre 5 godina

Narod i Bog ce ti suditi, a naseg predsednika ne diraj.

asiler916

pre 5 godina

ja mu ne buh spomenuo ime. Svevišnji će učiniti svoje. Stići će ga božija kazna kad tad.

Mirko

pre 5 godina

Na kraju ce ispasti da su Srbi sami sebe klali, mucili i ubijali, jer niko ne odgovara za srpske zrtve .

Sumadinac

pre 5 godina

Bitango ko tebi da se izvini tebije mesto u zabeli na dozivotnu robiju ubico.

Mašnica

pre 5 godina

A da nece Naser da mu se uruci i neka nagrada?

aleksansar

pre 5 godina

To je kad Eu pusti ratnog zlikovca iz zatvora

rale

pre 5 godina

pravda bozija ce ga kad tad stici.ako ne njega onda njegove najmilije.

maki

pre 5 godina

Sramna presuda Naseru Oricu je sramota za sud, pravosudje, medjunarodno pravo, sramota pred Bogom i pred narodom. Postoje svedoci da je ratni zlocinac, ubica. Sada ga je sud, oslobadjajucom presudom, proglasio za slobodnog coveka. Sada je drski neosudjeni ubica, jer mu se moze. Sta mislite da li bi ponovio ubistva, kada bi imao priliku za to.

Blizanac

pre 5 godina

Bruka i sramota! Vucic je pronaci put da dodje do cilja,da pravda bude zadovoljena!

Vaso

pre 5 godina

Ovo prelazi sve granice! Krvolok trazi izvinjenje? Sramota za celo Sarajevo!

didi

pre 5 godina

možda će da traži da mu se izvine i SRBI KOJE JE ZAKLAO verovatno kada im se bude pridružio

sta smo

pre 5 godina

docekali...umesto da odredjene sluzbe zavrse svoje poslove mi i dalje slusamo ove...???

Kažu

pre 5 godina

Kolinda stavila Srbiji uslov za EU da prizna genocid u Srebrenici i ujedinila Region Hrvatsku i Bosnu i Crnu Goru i Albaniju i Makedoniju protiv genocidne i mitomanske Srbije!

Kralj

pre 5 godina

Tomson je isto dobio presudu da mu Čavoglave ne mogu imati veze sa 40-imaa jer su stvorene kao budnica za odbranu države u 90-ima i još pišu da je ustaša a on još ne tuži on uživa u četničkom kukanju i kmečanju pa ako ovaj tuži više niko neće smeti javno da kmeči a to je šteta uraditi?

Sara

pre 5 godina

Koljac Naser moze da dodje da pravdu potrazi u Srbiji. Siguran sam da ce organi drzave prikupiti dokaze za njegova zlodela.

Maja

pre 5 godina

Meni je Olic smesan i tuzan, trebao bi malo da poseti psihijatriju.

razocarani

pre 5 godina

pa kad vucic svima osim srbima cuti moze im se !!

minja

pre 5 godina

Srbi su dežurni krivci za sve,sramota da jedan ratni zločinac bude oslobođen ,a još veći bezobrazluk da traži da mu se nas predsednik izvine.

vera

pre 5 godina

Znaci ,stvarno zemljo otvori se,,.Covek trazi izvinjenje za to sto je klao i ubijao,platio oslobadjanje od zlocina.Koja drskost!

Naser Oric

pre 5 godina

Vi ste bolesna nacija,, cast izuzetcima citav svjet osudio vas za vasu poganu poliriku.. Naser nije vam doso u Srbiju da kolje nego vi ste nas napali i napravili genicid klali ste nejake ljude svjet vam je pomogo zahvalite se UN sto ste planski vi ste bolesna nacija zatro ste mrznjom a gladjujete ko stakori

Peki

pre 5 godina

Stvarno je i vise nego sramotna izjava tzv. zamenika premijera Kosova.To samo govori o njima.

Milos

pre 5 godina

Da mu se izvinemo za sta? Za ubijene i poklane Srbe,taj film neces gledati.

HAG

pre 5 godina

Informerovci.....kući i materama plakati a ne na portalu!!! Stvarate paniku medju pravoslavnim ŽivLjem :))) Sud donio odluku na temelju dokaza i utvrdjenih činjenica,a ne na osnovu želja pravoslavnih terorista u bosni i srbiji! Cijeli svijet zna šta ste i ko ste!

milemalivuk

pre 5 godina

Na koji cijeli svijet mislis smradu? Jel isti onaj koji nas je I 1914 zvao teroristima kad smo roknuli ono okupatorsko govno kome ste vi virili iz supka, pa onda 4 godine kasnije mi se popesmo na pobjednicko postolje a taj tvoj "cijeli svijet" izgubi carstvo I zavrsi na smetljistu istorije zajedno s vama, tako ce biti I sad samo polako jer vi ste na strani zla a zlo nikad ne pobjedjuje...

Relja

pre 5 godina

Sigurno će boris tadić i njegova žuta banda da mu se izvini, ali predsednik vučić to sigurno neće uraditi.

Milan

pre 5 godina

Orić da poseti neuropsihijatra za adekvatnu terapiju, pre nego što ponovo počne naglas da izgovara svoje sumanute ideje.

Ivan

pre 5 godina

U presude protiv zločinaca nad srpskim narodom odavno smo izgubili poverenje. MI VERUJEMO SVEDOCIMA!

Darko

pre 5 godina

Kuku vala da se zemlja stvarno otvori, ovo nema nigde!

slobodan

pre 5 godina

Moze da trazi sta god pozeli, ali neka zna da se Srbija nece saginjati ni pred kim.

istina

pre 5 godina

svade imate sa sloveniom, bih, hrvatskom, cg, albaniom i makedoniom. svi su krivi samo vi ne. u srebrenici u okruzenju pobijete preko 8000 ljudi i onda sramnom odlukom suda se ponosite da zlocina nije bilo. 400 bolesnih staraca i ranjenika u vukovarakoj bolnici pobijete na ovcari i opet niste zlocin napravili. kao sto se ponosite presudom za srebrenicu sutite i postujte ovu. takoder ne mogu svi biti u krivu, a samo vi u pravu.

Mara

pre 5 godina

Sud ga nije kaznio za sve zlocine koje je pocinio, ali Bozja kazna mu ne gine.

Obrad

pre 5 godina

Kad neko nema stida ni obraza, onda za njega u svoj toj bestidnosti i ne postoje granice, Oric je zivi dokaz za to.

FeedMoo

pre 5 godina

Jesmo pokvareni haj sto koljemo Muslimane koljemo i svoje. Takvi smo mi Srbi.. Genodican narod

Mija

pre 5 godina

Sramotno je sto su ovog monstruma pozvali u emisiju.Sramotno je sto ovaj monstrum javno ponizava Predsednika Srbije.Da ima pravde ovaj monstrum bi bio u zatvoru.Veliki je skandal sto su ga oslobodili,bio bi red da ga ne eksponiraju po javnosti,jer dovoljno velika sramota sto je na slobodi.

Goca

pre 5 godina

Orlić nema stida ni srama niti griže savesti.

Nk

pre 5 godina

Ratni ulocinac trazi izvinjenje on stvarno nije pri cistoj i zdravoj svesti

VLADO

pre 5 godina

TREBA CITAVA SRBIJA DA SE IZVINE STA SU NAPRAVILI OD 91 PA DO KRAJA 95.POSEBNO ZA SREBRENICU I VUKOVAR KOSOVO. VI MISLITE DA SMO MI BUDALE DA CE TO VRIJEME DA IZLIJECI E MALO STE SE ZAJEBALI.ZASTO SE NISTE ZAPITAL KAKO TO DA NAS MRZE SVE BIVSE REPUBLIKE NAROCITO CRNOGORCI HRVATI BOSNJACI KOSOVARI E PA DOBRO RAZMISLITE ZASTO.

Koja

pre 5 godina

A ko ce Srbiji da se izvini? lepo receno on je samo koljac i ubica, ali sticice ga Bozija kazna.

NIKOLAKRAJINALNDON

pre 5 godina

Pitajte prezivjele -udbovce- kako su oni za Tita klanjali one koji su klevetali njega i drzavu. Mislim da bi Beogradskistrasni momci mogli nesto odraditi i za narod osim sto mu (narodu) ubijaju djecu drogom.

Iva

pre 5 godina

Kakav pokušaj sa se Srbija ponizi. Pa hoće li više neko da reaguje na pravi način?!

Sandzak republika

pre 5 godina

Sta je bilo cetnici? Sta ste zinuli? Izgubicete sve zlocinci ...Naser je HEROJ a srpski odnosno cetnicki teroristi ce dobit svoje. Zapamtite to ruski cigani odnosno danasnji balkanski cigani zvani cetnici! Selam iz Sandzak republike.

Dragojlo

pre 5 godina

Zemljo otvori se , kometo gadjaj me, dokle bre više da se ubice Srpskog naroda bahate nad sudbinom nasom,sram te bilo Naseru Oricu

Branko

pre 5 godina

Je l' treba da mu se izvine i porodice njegovih zrtava?

Sladjan

pre 5 godina

Ne razumijem zasto je Srbija toliko zapela za Nasera Orića ako ista ta zemlja "nije učestvovala u ratu u BiH"!?Plasirate vijesti onako kako vama odgovara a ne kakve ustvari jesu!Kada se treba odgovarati za genocid i agresiju na BiH onda Srbija nema veze s tim..a kad isti taj genocid treba priznati(iako ga Srbija kao drzava"nije počinila")onda se sve čini da se ne prizna iako čitav svijet zna istinu!Zasto Srbija trazi izrucenje Nasera Orica Srbiji i zasto ih toliko zanima Naser ako oni kao sto rekoh"nisu ucestvovali u agresiji na BiH"?Heeeee ko vas ne zna skupo bi vas platio?

Davor

pre 5 godina

Rece Erdogan alo bre pustite momka i to je to sta nije kome jasno

Gavrilo Princip

pre 5 godina

To je evropski,dok licemerna Evropa napada Srbiju zbog nepostojećeg genocida,pljuje na Srbe ubijene od strane Orića i njegovih dželata,a reči izgovara Orić kao njihov podparol.

Simka

pre 5 godina

Neka mu se izvine oni koji su ga neosnovano oslobodili.

miroslav moric

pre 5 godina

predsednik vucic tvrdi da je doticni prvo jedno oko pa drugo nozem izvadio vojniku srpskom pa ga preklao nozem.neka dokaze tu tvrdnju.

Nada

pre 5 godina

Van svake pameti je da zlocinac i ubica bude osloboden i jos sebi da daje za pravo da prica takve gluposti.

Zaklina

pre 5 godina

Nasere ubico, Turkinja se pred dzamijom klela da je samo Srbina volela !

hogar

pre 5 godina

Čovjek nije kao pravoslavne pičke....sam otišao u Hag i oslobodjen!Otisao na sud u bosni...oslobodjen, Pravoslavna pičke od vojske se kriju ko tetke po bjelosvjetskim rupama,a kada ih uhapse ukake se do grla! Svaka čast ovome čovjeku....pokazo je po ko zna koji put pravoslavnim šta je vojnik i šta je čast i ponos! Sud ne sudi po željama svetosavaca u bosni i srbiji,nego na temelju dokaza i činjenica...trebali ste to naučiti do sada.

Stefan

pre 5 godina

Naser, ubica, mucitelj, zlocinac, trazi da mu se neko drugi izvini, ovo je definicija licemerja, sramota

mara

pre 5 godina

Jos jedna velika nepravda je ucinjena Srbima. Covek koji je zasluzio da dobije smrtnu presudu zahteva izvinjeje. Sramota.

Lidija

pre 5 godina

Da se izvini Vucic Naseru? Onom genocidnom kasapinu, ratnom zlocincu? Pa Naser je sisao sa uma!

Stanisa

pre 5 godina

Nasere Oricu ne budi smesan umesto da se sakrijes u misiju rupu, ti jos dajes sebi pravo da trazis izvinjenje sram da te bude da imas i malo obraza ti treba da se izvines srpskom narodu za sve zlocine koje si pocinio, ti koji si klao nas narod pa ocekuje da ti se neko za to izvinjava.

nadica

pre 5 godina

Taj zlikovac će jednog dana dočekati zasluženu kaznu, onu najpravedniju.

RBiH

pre 5 godina

Najveći otpad na balkanu ste upravo vi, srbi-četnici, koje od malena uče mitovima o srbiji, o nevinosti srbije i srba, o njihovoj milosti u ratovima, o zločinima drugih naspram srba itd.

nikola

pre 5 godina

И Хитлер са Гебелсом би се...постидео...Али муслимански "Кадија".... - никада...!!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija