• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

05.12.2018

10:26

MEDOJEVIĆ PRED SUDOM: Članovi opozicije mu aplaudirali, tražio izuzeće sudskog veća!

Balkan

MEDOJEVIĆ PRED SUDOM: Članovi opozicije mu aplaudirali, tražio izuzeće sudskog veća!

Podeli vest

Suđenje lideru Pokreta za promjene (PZP), članice opocicionog Demokratskog fronta, Nebojši Medojeviću, biznismenu Momiru Nikoliću i 10-torici optuženih za stvaranje kriminalne organizacije i produženog krivičnog dela pranje novca, počelo je u Višem sudu u Podgorici, pišu odgoričke Vijesti

Medojevićev ulazak u sudnicu pozdravljen je aplauzom njegovih kolega iz opozicionog saveza Demokratski front.

Medojević je tražio izuzeće sudskog veća jer je to veće, kako je kazao, "deo zavereničke grupe koja ga je stavila u zatvor".

Medojević, koji je i funkcioner opozicionog Demokratskog fronta je ponovo optužio ministra pravde Zorana Pažina da "iza svega stoji", jer, kako je rekao, Pažin želi da bude premijer.

Lider PzP-a Nebojša Medojević i biznismen iz BiH Momir Nikolić, optuženi su da su tokom 2016. godine na teritoriji Crne Gore organizovali kriminalnu organizaciju sa ciljem vršenja krivičnog dela pranje novca, radi sticanja nezakonite dobiti i moći.

Pripadnici te organizacije, prema optužnici postali su direktor Pokreta za promene Dejan Vujisić, tehnički sekretar partije Željko Šćepanović, Gordan Konatar, v.d. glavne urednice programa TV Budva Iva Pavlović, član Izvršnog odbora Nove srpske demokratije Petar Drašković, Luka Radunović, Vladislav Bulatović, predsednik mladih DNP-a Nikola Jovanović, Aleksandar Sekulić, član Glavnog odbora PzP-a Mladen Jovanović.

ANDRIJA MANDIĆ: U nedelju veliki protest zbog hapšenja Medojevića!

 

MEDOJEVIĆEVA SUPRUGA U OČAJU: Nebojša štrajkuje glađu, svojom voljom je u samici!

CRNA GORA NA IVICI GRAĐANSKOG RATA POSLE HAPŠENJA MEDOJEVIĆA! Mandić: OVO JE SKANDAL! Knežević: NEĆU SE PREDATI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
flamantes

pre 5 godina

Medo zvani munzekonza, zbog veza sa Zemunskim klanom i poznat po pljačkaškim privatizacijama u Srbiji u doba SRJ i DZSCG

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija