• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.12.2018

15:36

POZLILO NEBOJŠI MEDOJEVIĆU! Lider DF hitno prebačen u Klinički centar u Podgorici!

Balkan

POZLILO NEBOJŠI MEDOJEVIĆU! Lider DF hitno prebačen u Klinički centar u Podgorici!

Podeli vest

Poslanik opozicionog Demokratskog fronta Nebojša Medojevič prebačen je iz Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija u Klinički centar Crne Gore u Podgorici, jer mu je zbog štrajka glađu pogoršano zdravstveno stanje, saopštio je DF

Jedan od lidera Fronta Milan Knežević rekao je da ih je medicinsko osoblje obavestilo da je poslednji momenat da Medojević prestane sa štrajkom glađu, inače će nastati trajna oštecenja organa, prenosi RTCG.

Demokratski front takođe je pozvao građane na protestni skup koji organizuju sutra ispred zgrade Skupštine Crne Gore, prenosi RTCG.

Medojević je uhapšen prethodne sedmice. U zatvoru je pošto je odbio da kaže ko je pripadnik ANB-a koji mu je saopštio da je tužilac Milivoje Katnić od bivšeg gradonačelnika Podgorice Miomira Mugoiše uzeo 100.000 evra kako mu ne bi odredio pritvor u slučaju "Carine".


Medojević je prethodne sedmice kažnjen sa još dva meseca zatvora, jer je odbio da svedoči u predmetu koji je formiran povodom njegovih ranijih tvrdnji da je glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić učestvovao u ratnom zločinu na teritoriji Cavtata tokom 1991. i 1992. godine. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 5 godina

Фашизам у Црној Гори васкрснуо је Секулу Дрљавића у имену и делу... - Мила Ђукановића,,! Живео Медојевић.-.једини православни светионик српства у усташкој Црној Гори 21. века...!!

Milo

pre 5 godina

Nek umte Srpslo govedo. Izdajnik i srpslo pseto..

Mile Popov

pre 5 godina

Mi smo Srbi stvarno opterećeni sa nerealnim zaključcima. Pažljivo pratim ove okolnosti. Zašto g...din Medojević ne svedoči ako je to istina što tvrdi. Istog trenutka bi bio oslobođen. Ovako obmanjuje javnost zarad dobijanja političkih poena.Strašno. A to što ovaj gospodin koristi ove ružne kvalifikacije to je smešno. Često sam u Crnoj Gori. Svi znaju da sam Srbin i nikada mi niko nije rekao jednu reč. Ta manite se mešanja u državni suverenitet te lepe i bratske zemlje.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija