• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.12.2018

08:57

PREDSEDNICA RS ŽELJKA CVIJANOVIĆ: Institucije treba da rade u skladu sa zakonom

Balkan

PREDSEDNICA RS ŽELJKA CVIJANOVIĆ: Institucije treba da rade u skladu sa zakonom

Podeli vest

Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović je, komentarišući događaje u Banjaluci, poručila da institucije treba da rade svoj posao u skladu sa zakonskim okvirima.

 

Još jednom je ponovila da, kao građanin i majka, saoseća sa porodicom Dragičević zbog tragične smrti njihovog sina Davida.

- Policija radi po nalogu Tužilaštva i u dogovoru sa Tužilaštvom sprovodi određene akcije i mere. Niti predsednik Republike, niti predsednik Vlade, niti neko ko je narodni poslanik, u ovom momentu, ne može da se meša u te aktivnosti. Oni znaju iz kog su razloga pokrenuli ovu akciju. Naravno da svi građani Republike žele da vide mirnu i stabilnu Republiku Srpsku. Ne žele da vide da se dešava bilo kakav problem i žale da se bilo kojoj porodici desi neki problem, a posebno takva stvar kao što je gubitak deteta - rekla je predsednica Srpske.

(VIDEO) UHAPŠENI RODITELJI Davida Dragičevića, građani NAPALI POLICIJU! Neredi u centru Banjaluke!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija