• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.G.

27.12.2018

20:31

(VIDEO) HAOS NA KOSOVU I METOHIJI: Tokom pljačke banke u razmeni vatre UBIJEN PLJAČKAŠ, POLICAJAC RANJEN IZDAHNUO U BOLNICI

Balkan

(VIDEO) HAOS NA KOSOVU I METOHIJI: Tokom pljačke banke u razmeni vatre UBIJEN PLJAČKAŠ, POLICAJAC RANJEN IZDAHNUO U BOLNICI

Podeli vest

Kamer Metaj ubijen je danas oko 16 sati kada je pokušao da opljačka banku u Istoku kod Peći na Kosovu i Metohiji a tokom pljačke teško je ranjen policajac Izet Demaj (42), koji je ubrzo preminuo u bolnici.

Prema navodima KP, Demaj je naoružan došao ispred banke i pokušao je da uzme taoce. Policajac je bio u blizini i pokušao je da spreči pljačku.

- U obostranoj razmeni vatre na licu mesta nastradao je pljačkaš Izet Demaj a policajac je preminuo u bolnici, piše u saopšenju Kosovske policije.

Kako navode prištinski mediji, policajac je zadobio više prostrelnih rana u predelu vrata, grudnog koša i ekstremiteta.

Policija je obavila uviđaj a tužilac Sahide Gaši kazao je da je pljačkaš ranije ubio dve osobe u Nemačkoj.

- Zbog toga je odležao robiju od sedamnaest godina, rekao je Gaši.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ludimilojko

pre 5 godina

"Kamer Metaj ubijen je danas oko 16 sati kada je pokušao da opljačka banku u Istoku kod Peći na Kosovu i Metohiji a tokom pljačke teško je ranjen policajac Izet Demaj (42), koji je ubrzo preminuo u bolnici." "U obostranoj razmeni vatre na licu mesta nastradao je pljačkaš Izet Demaj" cek malo ko je ovde policajac a ko pljackas, nesto ste debelo izmesali u clanku...... ajd popravite

mimi

pre 5 godina

kaubojska americka tvorevina,nema od te drzave nista

Kosova

pre 5 godina

Sahide Gaši je zensko i nije kazao,vec kazala.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija