• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.01.2019

22:20

PODIGNUTA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV DAVORA DRAGIČEVIĆA! Optužen za ugrožavanje sigurnosti na protestu u Banjaluci!

Balkan

PODIGNUTA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV DAVORA DRAGIČEVIĆA! Optužen za ugrožavanje sigurnosti na protestu u Banjaluci!

Podeli vest

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka dostavili su Okružnom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv četiri osobe, među kojima je i Davor Dargicević, otac tragično nasradalog mladića Davida

Kako prenose banjalučki mediji, krivična prijava podneta je zbog sumnje da su izvršili pet krivičnih dela, među kojim ugrožavanje sigurnosti i ugrožavanje sigurnosti u vezi sa podstrekivanjem.

Davor Dragičević se sumnjiči da je 27. i 30. decembra u svom obraćanju na dve lokacije u Banjaluci uputio ozbiljne pretnje i izazvao osećaj straha i ugroženosti kod dvojice građana.

RTRS JAVLJA: Dragičević pregovara o predaji

Ostale osobe, sa incijalima Ž.D., S.M. i S.S. sumnjiče se da su sa predumišljajem podstrekivali Dragičevića i druge osobe na izvršenje krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti.

U STRAHU: Bivša supruga Davora Dragičevića, Suzana Radanović najavila tužbu protiv grada i policije




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branislav

pre 5 godina

Davor Dragičević je potrošio sve moralne kredite. Saosećao sam se sa njim kao i svaki roditelj dok nije počeo da pravi cirkus, dok se nije uprljao politikom, dok nije počeo da napada vlastiti narod i državu. Da se 100 puta zakune da je bio " naivan i zaveden svojom tragedijom " ni reč mu nebih poverovao. Državnim organima Republike Srpske poručujem, preduzmite sve moguće da se pronađe Davidov ubica ili ubice i najstrože ga-ih kaznite!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija