• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/RTRS

04.01.2019

22:07

TAJNE SLUŽBE prebacile Davora Dragičevića u jednu zemlju regiona: MISTERIOZNI NESTANAK deo plana za DRŽAVNI UDAR u Republici Srpskoj?!

Balkan

TAJNE SLUŽBE prebacile Davora Dragičevića u jednu zemlju regiona: MISTERIOZNI NESTANAK deo plana za DRŽAVNI UDAR u Republici Srpskoj?!

Podeli vest

Strane tajne službe prebacile su Davora Dragičevića u jednu zemlju regiona po nalogu odlazeće američke ambasadorke u BiH Morin Kormak, objavio je portal Dnevno.ba, pozivajući se na saznanja iz obaveštajnih krugova.

- Davor Dragičević je po nalogu Kormakove u noći između 30. i 31. decembra od strane stranih tajnih službi, koji su te noć boravili u Banjaluci, hitno iz tog grada prebačen u Sarajevo, odakle je dalje, po nalogu američke ambasadorke, prebačen u jednu zemlju regiona - naveo je ovaj portal.

 

 

Kako navode, u Banjaluci je 30. decembra, u noći održavanja protesta boravilo je nekoliko stranih zapadnih obaveštajnih službi, koje je trebalo da pruže logističku i svaku drugu podršku članovima grupe "Pravda za Davida" u "zauzimanju i nasilnom svrgavanju najviših predstavnika vlasti u Republici Srpskoj".

- Upravo je plan prebacivanja Dragičevića u jednu zemlju regiona i bio to da za njegov misteriozni nestanak, optuži aktuelna vlast u Srpskoj i forsira u medijima teza da je `vlast u Srpskoj ubila Davora Dragičevića`, s ciljem dalje kompromitacije i diskreditacije Republike Srpske i njenih institucija, a što je ovakav plan postojao još u avgustu - navodi se.

Pre šest meseci, u Ambasadi SAD u Sarajevu, Kormakova se sastala sa Davorom Dragičevićem, a ne zna se o čemu su razgovarali, ali poratl prenosi da je evidentno da su nakon tog susreta protesti u Banjaluci bili sve učestaliji, a institucije Srpske (MUP) na udaru svetskih medija.

DRAGIČEVIĆEV advokat kontaktirao glavnog tužioca!

Portal ističe i da je veoma indikativno i to da u Sarajevu već tri godine Muriz Memić vodi pravnu bitku i traži pravdu za ubijenog sina, a da ga Kormakova, uprkos nekoliko dopisa koje joj je slao, nikada nije pozvala, niti se o tome ikada oglasila.

NEĆE NAGODBU! MUP Srpske odbio pregovore o predaji Davora Dragičevića!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aldo

pre 5 godina

Ne, sada će optužiti vlasti RS da su kidnapovale Davora Dragičevica, a masa će tražiti da ga puste na slobodu, dok ga Amerikanci kriju u Hrvatskoj.

milovan

pre 5 godina

Kako je mogao da nestane.?? Znaci da nase sluzbe ipak nerade dobro.!!!Tose nije smelo dogoditi. Oni su svi trebali biti pod merama jos od prosle godine. Ipak su nase sluzbe amaterske.

Dragan

pre 5 godina

U cemu je tu problem, zasto policija ne otkrije ubice, a ocigledno je da vlast zna ko je i slucaj zavrsen, pokupite poene za sebe

Branislav

pre 5 godina

Tužilaštvo je jedino nadležno za podizanje optužnog predloga pred sudskim većem. U buduće da znaš policija je običan servis tužilaštva, koje može da odbaci krivičnu prijavu policije. Da ti je samo znati koliko je takvih prijava odbačeno uz nemušti fazon " nema elemenata za pokretanje krivčnog ( kaznenog )postupka. " Policija postupa po nalogu tužioca, koji zahteva mere koje policija mora preduzeti, tužilac može tražiti nadopune krivičnog predmeta, menjati kvalifikaciju krivičnog dela itd. itd...

Roki

pre 5 godina

Mozda su mu sina ubile sluzbe iz inostranstva, koje mu sada pomazu u cilju rusenja R Srpske i Dodika.

Amater

pre 5 godina

SAMO TUZILASTVO MOZE DATI ODGOVOR DALI JE OTAC U SPINU SA NJIMA....

Branko

pre 5 godina

" Kako ce sad ici na grob kod sina, BUDALETINA " !!!!?????

Branko

pre 5 godina

" Eto zasto sa Bajir zalaze da stranci ostanu u BiH. Oni im namestaju sve presuda protiviv RS i pruzaju im logistiku kad nesto zabrljaju. Bosnjaci treba da ljube Amere u s*pak " !!!????

milan lala

pre 5 godina

Neverovatno sta mrznja prema Srpskom narodu moze uciniti , smrt svog sina zloupotrebiti . On samo trazi "pravdu za sina" jelte molicu fino , jad i beda .

gospodin10

pre 5 godina

Jadni su vasi komentari.Bio sam na skupu PRAVDA ZA DAVIDA.Nas nekoliko stotina starijih i djece napala je do zuba naoruzana policija SNSD.Mi smo imali u rukama cvijece,slike i svijece i danas pisete o drzavnom udaru,a ne o teroru nad neduznim narodom !Zelim vam jos 100godina da imate najmanje plate u Evropi i da vam mladost odlazi iz drzave kao i od nas zbog lopovske vlasti,koja 12godina prica o drzavnim udarima,a taj isti vlastodrzac dosao na vlast na NATo tenkovima i izbacio izabranog predsednika iz kabineta.Nije u nas kratak fitilj pamcenja.Vasi komentari kazu o vama sve.Vlast ubila dijete i umjesto ubica privodi i hapsi roditelje i prica o drzavnom udaru.Ali primice se kraj lopuzama i krimosima na vlasti i bjezanija u Beograd kod majke Srbije.Srbin sam i volim R.Srpsku,ali ne ovakvu koja ubija svoju djecu !

Pravda za sve

pre 5 godina

Usljo nisi ti Srbin a i ako jesi onda si veoma glup i tvoj jedini problem je što mrzis Dodika i iz ove situacije pokušavaš se zadovoljiti inače da ti je stalo do pravde protestovo bi ispred pravosudnih ustanova a ne tražiti smjenu vlasti zbog ubistva po nalogu srpskih dzelata.

Izbori 2024

Vesti

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)
Društvo

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)

Nema sumnje da svako od nas pamti stresove koje smo doživeli zbog čekanja u dugim redovima i gubljenja vremena na obavljanje administrativnih poslova. Srećom, konačno možemo da odahnemo.

16.04.2024

08:00

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija