• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug/blic

13.01.2019

23:57

MILO HAPSI NEUGODNOG SVEDOKA: Tajkun Duško Knežević na poternici, a tvrdi da je finansirao DPS!

Balkan

MILO HAPSI NEUGODNOG SVEDOKA: Tajkun Duško Knežević na poternici, a tvrdi da je finansirao DPS!

Podeli vest

Snimak koji danima kruži u medijima, a na kome se vidi predsednik "Atlas grupe" Duško Knežević koji daje kovertu bivšem gradonačelniku Podgorice Slavoljubu Stijepoviću, uzburkala je javnost

Knežević je priznao da je u koverti bila suma od 100.000 evra namenjena za potrebe izborne kampanje Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića.

Knežević se ubrzo našao na nacionalnoj poternici, a njegove poslove istražuje Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal zbog sumnje u finansijske malverzacije, među kojima je i pranje više od pola milijarde evra preko "Atlas banke".

(VIDEO) POLITIČKI ZEMLJOTRES U REGIONU! Pogledajte kako bivši gradonačelnik Podgorice Stijepović UZIMA PARE od Duška Kneževića!



Knežević je optužio Đukanovića, inače svog nekadašnjeg prijatelja, za pokušaj preuzimanja poslova i imovine i tvrdi da iza naloga za njegovo hapšenje stoje ljudi bliski crnogorskom predsedniku, a da je u tome glavni specijalni državni tužilac Milivoje Katnić.

Foto: Informer

Duško Knežević



Knežević tvrdi da je jedan od najvećih donatora DPS-a u poslednjih 25 godina.

Policija i Specijalno tužilaštvo već duže privode i saslušavaju službenike Kneževićeve "Atlas banke" zbog sumnje da je preko nje oprano više od pola milijarde evra, a istragom je obuhvaćeno i više desetina firmi i pojedinaca.

 

MOMIR BULATOVIĆ O STVARIMA KOJE BI MILO ĐUKANOVIĆ VOLEO DA ZABORAVI: Dao bi on grdne pare da se toga rastosilja, ALI NE MOŽE!


Knežević je i u Srbiji posedovao nekretnine, poput hotela "Mažestik", a posedovao je i "Atlas banku" koju je prodao "Pireus banci", a koja je nakon toga odobrila kredit od milion i po evra firmi "Kapital invest" Mila Đukanovića.

U međuvremenu, Knežević iz inostranstva, preko Instagrama, uz intrigantne poruke objavljuje serije zajedničkih fotografija sa Đukanovićem, njihovim zajedničkim prijateljima, pojedinim funkcionerima DPS-a i čelnicima tužilaštva, među kojima je i Katnić.

 

MILUN ZOGOVIĆ BEZ PARDONA: U partijskom Montenegru zarobljeno tužilaštvo ŠTITI INTERES MILOVE DPS!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
flamantes

pre 5 godina

Dule je sitni lopov koji je do para došao zahvaljujući vezama u vlasti, sad je došlo vrijeme naplate dugova.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija