• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

15.01.2019

22:31

(FOTO) GLASALI STE ZA MILA, SAD SE KLIZAJTE! Fotografija čišćenja snega u Gusinju izazvala lavinu komentara na Fejsbuku!

Balkan

(FOTO) GLASALI STE ZA MILA, SAD SE KLIZAJTE! Fotografija čišćenja snega u Gusinju izazvala lavinu komentara na Fejsbuku!

Podeli vest

Na Fejsbuk stranici "Podgorički vremeplov" objavljena je fotografija na kojoj se vidi kako u gradiću Gusinje u Crnoj Gori sneg čisti konj koji vuče drveni predmet u obliku trougla

Ova fotografija izazvala je lavinu komentara.

Dok su jedni isticali kako se na ovaj način muči životinja, drugi su rekli da je ovo odličan način da se očisti sneg.

Bilo je i onih koji su komentarisali kako je sva mehanizacija poslata u Podgoricu, dok su drugi rekli kako je ovo "sirotinjski ali pošteno". Ima i komentara u kojima se podseća da je Gusinej glasalo za DPS.

"Glasali se, sad se klizajte", samo je jedan od ironičnih komentara na ovoj Fesjbuk stranici!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubo

pre 5 godina

U Titovo vreme ,sam bio u Plavu i Gusinju ,....hvala nikada vise ,Siptarija brate ,glupa i bezobrazna do bola .Skim smo mi drzavu delili sunce ti....

Miki

pre 5 godina

Ma to ti je Jevropa seljo moj. Putujte vi u tu evropu, a mi Srbi cemo jos uvek da sacekamo. Juju strasno.

sloba

pre 5 godina

Nemojte molim vas !!! njegovu facu da nam servirate nema stvarno smisla, on je crniji od svakog cige na svetu.po boji mislim a po ljudskosti je ispod svakog nivoa.

Ziak

pre 5 godina

Al'zato po Beogradu voze mercedesi audi i druga skupa vozila.

flamantes

pre 5 godina

E pa više ne dijeliš državu sa njima Ljubo, na opštu radost i veselje

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija