• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

16.01.2019

17:17 >> 17:21

(VIDEO) HA-HA-HA! HAOS U SABORU - Premijera gađali avionom, šef vojske podivljao, SRBIJO, GLEDAJ I UŽIVAJ!

Balkan

(VIDEO) HA-HA-HA! HAOS U SABORU - Premijera gađali avionom, šef vojske podivljao, SRBIJO, GLEDAJ I UŽIVAJ!

Podeli vest

Tokom diskusije o propaloj kupovini bombardera F16 „Barak", poslanik najuticajnije opozicione SDP Goran Maras usmerio je prema premijeru Andreju Plenkoviću avion od papira. Diskusija o avionima posebno je razbesnela hrvatskog ministra odbrane...

To je hrvatski F-16 koji ćete vi obezbediti. To je vaša vlada. Dečji vrtić, a ne ozbiljna vlada, dobacio je Maras Plenkoviću, usmerivši papirnu letilicu prema premijeru.

A prepirka između Marasa i Plenkovića započela je kada je Maras premijeru postavio pitanje na „aktualnom prijepodnevu" o propaloj kupovini bombardera F16 od Izraela, optuživši ga da to radi zajedno sa gradonačelnikom Bandićem.

- Nakon fijaska oko aviona i sramoćenja Hrvatske u međunarodnoj zajednici, nikad nije bilo belodanije da je ovo najnesposobnija vlada. Ali, tu je i trgovina koju vi radite s vašim frendom, kompanjonom Bandićem. Vi ste omogućili vašem kompanjonu i frendu Bandiću da i dalje vlada u Zagrebu. Recite nam da li ste ponosni na to - pitao je Maras.

Plenković je Marasu odgovorio da opet do izražaja dolazi SDP-ovska „fiksacija" na gradonačelnika Bandića.

SRPSKA NEĆE POKLEKNUTI, STRANE SUDIJE MORAJU NAPUSTITI BIH, NATO je na strani srpskih neprijatelja!

- To što ljudi odlaze iz vaših klupa… - govori Plenković, a Maras mu dovikuje iz saborske klupe.

- Nema on mikrofon, ne čuje se. Sve će biti dobro - kaže Plenković predsedniku parlamenta Gordanu Jandrokoviću i SDP-u poručuje:

- Vi ste toliko slabi, patetični i besperspektivni.

"Indeks" prenosi da je ministar obrane Damir Krstičević "potpuno podivljao u Saboru. Ljutito, uz povike, na pod je divljački bacio maketu aviona koju mu je donio SDP-ovac Franko Vidović".

LAVROV ZBOG SRBIJE IŠAMARAO EU: Beograd ucenjuju jer neće da proda Rusiju i Kosovo... TO MORA PRESTATI!

Depeovac je nakon svog govora odneo dve makete aviona Plenkoviću i Krstičeviću.

Kad je jednu predavao Plenkoviću, Krstičević mu je drugu besno iščupao iz ruke i bacio na pod.

(FOTO/VIDEO) PUTINOVI 'DUHOVI' ZAUZELI BEOGRAD! PRODAJU CVEĆE, GLUME BESKUĆNIKE, TURISTE... Tu je i 30 agenata koji su uvek oko lidera Rusije!

- Potpredsedniče vlade, smirite se", reagovao je Jandroković, koji je s mesta još vikao prema Vidoviću. „Molim vas da se smirimo i da nastavimo dalje da radimo - rekao je Jandroković.

- Ja sam ratni general, sad sam ministar obrane… Morate razumeti, ja sam ratnik. Verujte mi, u ovom procesu je Hrvatska sve učinila da ova vlada reši problem koji je bitan za Hrvatsku. Jasno je da neki ne žele uspeh ovog projekta, jer ovim jačaju hrvatska vojska i Hrvatska. Vidite šta se sve radi, vidite koja se kampanja vodi. Nije legitimno da mi donosi makete. To je poniženje. Tako se to ne radi vojniku. Da li je trebalo ja da donesem SDP-u MiG 21 - rekao je uz suze Krstičević novinarima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dejanmali

pre 5 godina

Najbolje da Srbija i Hrvatska donese neki politicki dogovor o nenaoruzavanju i prekinemo ove deceniske gluposti i pocnemo da zivimo kao dobre komsije.

Branko

pre 5 godina

" Upravo to je pre 3-4 g Miroslav Lazanski preozio Hrvatima u emisiji OTVORENO-HTV uu ZG. Odgovor je dobio od vojnog analiticara Cvrtile, STA VI SRBI HOCETE MI SMO SUVERENA DRZAVA I NA TO IMAMO PRAVO NE MORAMO NIKOME DA SE PRAVDAMO " !!!!!!????? Nema srece sa Hrvatima, njima su braca po oruzju i zlocinima Sipci- SRBOMRSCI i jedni i drugi !!!!!?????

JNA SFRJ

pre 5 godina

Bila je gospodo jednom jedna zemlja koja je kupovala nove avione i sa kojom se nisu ovako sprdali po svetu.

Darko

pre 5 godina

Ne shvatam ih. Izrael ima odobrenje da vrši modifikacije oružja koje kupuju od Amera ali ako hoće da ga prodaju nekom drugom, onda moraju da traže odobrenje od Amerikanaca i moraju da vrate oružje u stanje u kojem su ga dobili od Amerikanaca. Ova ista pravila važe i za rusko oružje. Za preprodaju i modifikacije oružja moraš da tražiš odobrenje od Rusije. Šta tu nije jasno?

flamantes

pre 5 godina

Srbija sa nikim ne može živjeti kao dobar komšija, ona je rasadnik mržnje i zločina i najbolje bi bilo ograditi je velikim zidom da zlo ne izlazi iz nje.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija