• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

02.02.2019

08:43

(VIDEO) HOROR U HRVATSKOM AVIONU! Pilot rekao da imaju kvar, PUTNICI VRIŠTALI, SLALI PORUKE PORODICAMA DA ĆE UMRETI!

Balkan

(VIDEO) HOROR U HRVATSKOM AVIONU! Pilot rekao da imaju kvar, PUTNICI VRIŠTALI, SLALI PORUKE PORODICAMA DA ĆE UMRETI!

Podeli vest

Putnici su pobegli na slobodna sedišta u zadnjem delu aviona misleći da su tu sigurniji


Avion Kroacija erlajnsa na letu OU413, koji je u četvrtak krenuo iz Frankfurta prema Splitu, sleteo je u Zagreb umesto u Split.

Pilot je odustao od sletanja u Split kada se već priližio pisti, a onda je putnike obavestio da je došlo do tehničkog kvara. Posle desetak minuta pilot se ponovo zabrinutim glasom obratio putnicima da će morati da slete u Zagreb.

Samo putovanje od Splita do Zagreba bilo je prilično dramatično za sve putnike i vladala je opšta panika. Pojedini koji su imali signal GSM mreže su se čak oprostili od svojih najbližih.

- Veliki deo putnika je otišao da sedne na slobodna sedišta u zadnjem delu aviona misleći da su tu sigurniji - priča jedna od putnica.

Avion je prinudno sleteo u Zagreb i zaustavio se pre kraja piste, a tamo su već bili spremni vatrogasci, policija, hitna pomoć kao i desetine drugih vozila.

Putnicima nije dato nikakvo obašnjenje, osim da su imali kvar i ponuđen im je vaučer u iznosu od oko 14 evra za hranu i piće na aerodromu, i drugi let iz Zagreba prema Splitu, ali većina putnika se odlučila za drugi vid prevoza.

Pogledajte i snimak drame koja se odigrala u hrvatskom avionu:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Shiptar

pre 5 godina

Krntije. Poput onih vasih migova. Drzite se Balkanci zemlje

Marko

pre 4 godine

Koja drama? Gdje vi vidite dramu, možda u vašim glavama (i željama da je bude).

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija