• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.02.2019

12:09

(VIDEO) AUTOMOBIL EKSPLODIRAO U POKRETU, POGINUO VOZAČ! Stravične scene u centru Podgorice

Balkan

(VIDEO) AUTOMOBIL EKSPLODIRAO U POKRETU, POGINUO VOZAČ! Stravične scene u centru Podgorice

Podeli vest

U centru Podgorice eksplodirao je danas automobil, a tom prilikom vozač je poginuo. Kako se navodi, radi se o Cetinjaninu Nikoli Ćupiću (30)

Ćupić je pripadnik jednog od kotorskih kriminalnih klanova. Eksplozija se čula u većem delu grada, a automobil cetinjskih registracija eksplodirao je u ulici Novaka Miloševa, u blizini muzičke škole.

- Jedan muškarac je životno ugrožen, u toku je reanimacija. Činimo sve što možemo - kazao je ranije direktor Urgentnog centra Nermin Abdić.

Očevici su ispričali da je automobil eksplodirao u pokretu.

Sumnja se da je na automobilu postavljenja bomba od čije je siline detonacije vozač ispao kroz prozor.

Povređeni je nekoliko minuta ležao na ulici i tražio pomoć okupljenih. Nekoliko ljudi krenulo je da pomogne muškarcu, ali su odustali kada su čuli pucnje, kako svedoče, metaka iz zapaljenog vozila.

Na mesto događaja su izašli policija, hitna pomoć i vatrogasci koji su ugasili požar.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan

pre 5 godina

tako i treba krimosi da se kokaju gde žive a ne dođu u srbiju i tu se ubijaju

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija