• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cdm.me/Facebook-Podgorički vremepolov

04.02.2019

12:33

OVO JE DARKO VUJOŠEVIĆ, HEROJ KOJI SE UTOPIO SPASAVAJUĆI PORODICU IZ SKADARSKOG JEZERA! Doplivao je do obale, ali je video trudnicu i njenu ćerku kako se dave i bez dvoumljenja SKOČIO U LEDENU VODU!

Balkan

OVO JE DARKO VUJOŠEVIĆ, HEROJ KOJI SE UTOPIO SPASAVAJUĆI PORODICU IZ SKADARSKOG JEZERA! Doplivao je do obale, ali je video trudnicu i njenu ćerku kako se dave i bez dvoumljenja SKOČIO U LEDENU VODU!

Podeli vest

Podgoričanin Darko Vujošević utopio se dok je pokušavao da spasi tročlanu porodicu koja je stradala u Skadarskom jezeru kada se prevrnuo čamac

Tragedija se dogodila ispod manastira Vranjina, na Skadarskom jezeru kada se u nedelju ujutro prevrnuo čamac, i tom prilikom poginuli su supružnici Jana i Ratko Kumburović i njihova kćerka Nina, kao i Vujošević iz Kuča, koji je pokušao da spasi porodicu.

Kada se čamac prevrnuo Darko se ubrzo domogao obale ali se vratio u nemirno jezero da pokuša da spasi tročlanu porodicu.

Valadislav Dajković, funkcioner Prave Crne Gore, posvetio je Fejsbuk objavu tragično stradalom Podgoričaninu, koji je herojski, u pokušaju da spasi život majke i ćerke koje su se davile u Skadarskom jezeru i sam izgubio život.

 

 

Objavu Dajkovića prenosimo u celosti:

"Darko, heroj! Večna slava Darku Vujoševiću iz Podgorice, koji je danas herojskom smrću pošao u, ne samo večnu slavu, već i u istinsku legendu. Darko je, nakon jutrošnje liturgije u manastiru na Vranjini, bio jedan od nastradalih putnika na čamcu koji ih je vraćao na obalu.

Već se domogao obale kada je vidio da se nesrećna majka bori sa vodom da spasi ćerku. Kažu da je herojski i bez razmišljanja uskočio u hladnu skadarsku vodu, pokušavajući da ih spasi.

Nažalost, nije uspeo. Hladno i talasasto jezero je bilo jače. Kako mi maločas reče mladi sveštenik Miloš Lučić, koji je dobro poznavao heroja Darka: “Skočio je da ih spasi ni ne znajući da ide na onaj svet. Ipak, znajući njegovu čistu dušu, siguran sam da se sada moli Bogu za sve nas grešne”.

Nastradaloj porodici Kumburović nek je laka crna zemlja, a tebi, Darko, ljudino dostojna podizanja spomenika, večna slava i hvala!”

 

 

(FOTO) NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA! UTOPILI SE TRUDNICA, NJENA ĆERKA (12) I MUŽ! Vraćali se iz manastira, PRIJATELJ SKOČIO ZA NJIMA DA IH SPASI PA I ON NESTAO U SKADARSKOM JEZERU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija