• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Agencije

07.02.2019

19:42

HOROR U ZADRU! Ustašić napao Albanku u školi, žigosao je kao stoku! Užarenim predmetom joj utisnuo slovo U!

Balkan

HOROR U ZADRU! Ustašić napao Albanku u školi, žigosao je kao stoku! Užarenim predmetom joj utisnuo slovo U!

Podeli vest

U zadarskoj Ekonomsko-birotehničkoj i trgovačkoj srednjoj školi učenik prvog razreda juče je užarenim predmetom u obliku slova „U“ žigosao jednu devojku, prenosi portal „Indeks“

Devojka ima dve opekotine na ruci, a mladić je opečen po vratu. Sve to se dogodilo tokom nastave.

- Sedela sam s kolegom u klupi, upaljačem je palio papiriće i kada se upaljač pregrejao, utisnuo mi ga je dva puta na kožu, a drugom kolegi na vrat. Onda je rekao: ’Evo, sada možete da se hvalite da ste ustaše! - ispričala je povređena devojka za HRT.

Foto: screenshot

Na pitanje da li je odmah prijavila incident, odgovorila je da nije i da ga je prijavila nakon dvadesetak minuta i to nastavnici fizičkog.

- Nakon jedno 20 minuta sam nastavnici rekla. Očekujem kako će za taj čin biti kažnjen - ispričala je devojka.

Njen otac Adem Šala izjavio je da je razočaran upravom škole koja o tom događaju nije obavestila ni policiju ni hitnu pomoć. 

- Nisu zvali ni hitnu ni policiju. Hteli su da to sakriju. Najviše me je šokiralo da je neko, znajući da je ona Albanka, išao da joj žigoše slovo ’U‘ - istakao je potreseni otac.

Napomenuo je i kako to nije prvi slučaj nasilja u toj školi i da mu je ćerki nakon svega prećeno smrću i to preko mobilnog telefona.

Zadarska policija je za slučaj saznala od predstavnika medija, a ne iz škole, i trenutno sprovodi istragu.

 

USTAŠE TERALE SRBE DA JEDU JEDNI DRUGE! ŽENAMA STAVLJALI PACOVE U GENITALIJE! Izraelski stručnjak otkrio 57 načina ZVERSKOG UBIJANJA u Jasenovcu!

 

PROMOVISANA USTAŠKA KNJIGA LAŽI: U Jasenovcu ubijeno HILJADU LJUDI, žrtve uglavnom Hrvati?! Autor studirao u Beogradu, voli Hitlera i veruje da je Zemlja ravna!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Peca

pre 5 godina

Ne vidim problem? Zar se Siptari nisu borili za lijepu njihovu ustasijadu?

SS

pre 5 godina

Nekad je to bio dobar grad,ali sad su ga naselili oni najgori.

UFOLOG

pre 5 godina

Ustaša se počeo kačiti sa Šiptarima? Možda hoće da ga pronađu negde bez organa. Hoće čovek da "donira" organe. Rade to oni i po terenu a ne samo u Žutoj kući.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija