• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.02.2019

14:54

URUČENA PROTESTNA NOTA HRVATSKOJ zbog napada na vaterpoliste Zvezde u Splitu!

Balkan

URUČENA PROTESTNA NOTA HRVATSKOJ zbog napada na vaterpoliste Zvezde u Splitu!

Podeli vest

Otpravniku poslova hrvatske ambasade u Beogradu je, u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije, uručena protestna nota povodom napada na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu

Ministarstvo je saopštilo da je u protestnoj noti izrazilo duboku zabrinutost i razočaranje zbog napada na vaterpoliste Crvene zvezde.

Kako se podseća u saopštenju, tu protestnu notu je ranije najavio prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.
 

(VIDEO) DA NISAM SKOČIO U MORE UBILI BI ME! Napadnuti vaterpolista Zvezde vikao da je Crnogorac!

"DELIJE" DRAGE, PRIČAJTE KAKVO JE MORE U FEBRUARU! Bolesni ustaški um člana skupštine Splita

ZAKLAĆEMO TE NE BUDEŠ LI SKINUO MAJICU! Direktor Zvezde otkrio kroz kakav PAKAO su prošli vaterpolisti u Splitu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 5 godina

Jeste li notarno zamolili da malo smanje batinanje Srba po USTAŠIJI,da ostave malo i za druge kad se upute u zemlju ratnika.

Stojan

pre 5 godina

Uvek dokazuju da su primitivni bednici koji samo znaju za nasilje i ubistva. Ta takozvana drzava je osonvana na geoncidu i nikako ne moze da se menja.

DJovan

pre 5 godina

Ne znam šta bih izrazio radost ili žalost, ne prema ustašama i ne prema događaju, već prema neprekidnoj srpskoj gluposti, koju ništaa ne može razuveriti u idiotsko verovanje da su H rvati većinski razuman narod sa kojima se može praviti ponovo bratstvo i jedinstvo, pa čak ni batine, koje dobije ne znače ništa. Srbi ( mislim uglavnom na one iz Srbije iako nažalost ima i onih iz Hrvatske) ne shvataju, čak ni naša vlast, to ne može prihvatiti da danas u Hrvatskoj Ustaškoj Državi ~ HUD, ima mnogo više ustaša nego za vreme Drugog svetskog rata i da nikakvi pomirujući tonovi ne mogu ublažiti njihovu mržnju prema Srbima, jer je to jače od njih, to je i mentalna i karakterna osobina i ona je razvijena kod njih još kad su bili mala deca.I to je naša tragedija, a ne njihova i dok god mi ne shvatim da sa njima nema nikakvog ni zbora ni dogovora, u kojem oni ne bi našli načina da nama Srbima učine zlo, uvek ćemo sa njima imati sve ono što i do sada na njihovu radost, a naše čuđenje i našu glupost.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija