• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta

15.02.2019

11:24

HOROR U ROŽAJAMA! Učenik pokušao sonom kiselinom da OTRUJE VRŠNJAKE!

Balkan

HOROR U ROŽAJAMA! Učenik pokušao sonom kiselinom da OTRUJE VRŠNJAKE!

Podeli vest

U Srednjoj stručnoj školi u Rožajama izbegnuta tragedija kada je učenik prvog razreda L. M. (15) pokušao da sonom kiselinom otruje školske drugove S. Š. i B. K.

Prema informaciji iz rožajske policije, L. M. je flašice od soka, u koje je ulio sonu kiselinu, dao dvojici učenika iz svog razreda koji su pri prvom gutljaju osetili neprijatan ukus i izbacili tečnost iz usta. Još dvojica učenika su, kako je rečeno, probali tu tekućinu, misleći da se njihovi drugari šale, ali su na sreću i oni osetili neprijatan miris i nisu progutali tečnost. 

Učenici su odmah prevezeni do Hitne službe, a potom su upućeni u beransku Opštu bolnicu gde su pregledani i gde je konstatovano da nije bilo posledica po njihovo zdravlje. 

Učenik L. M. je, u prisustvu roditelja, socijalnih radnika i školskog pedagoga, saslušan u Odeljenju bezbednosti. Kako su Pobjedi kazali u policiji, tokom saslušanja bio je vidno utučen i ćutljiv i nije znao da objasni motive svog postupka. 

Pobjeda piše da ima nezvanična saznanja da je L. K. ranije imao nesuglasica sa učenicima kojima je dao da popiju tekućinu koju je pripremio. Tužilaštvo je otvorilo istragu i očekuju da će utvrditi motive ovog događaja. 

Prema rečima direktora Srednje stručne škole Iska Bećovića, radi se o učeniku koji je izuzetno miran i od kojeg se nije moglo očekivati ovako nešto. 

- Znamo da je nedavno izgubio bliskog člana porodice, što ga je jako pogodilo. Njegovo ponašanje ukazuje da ima blagih psihičkih problema. I pored toga nikako nismo mogli da zamislimo da bi bio spreman da uradi nešto slično - kazao je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija