• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srpska info

19.02.2019

17:59

(VIDEO) KO ĆE NASLEDITI IMOVINU UBIJENOG MUDŽAHEDINA? Niko se nije javio da preuzme telo Edina Gačića, sahraniće ga o trošku države!

Balkan

(VIDEO) KO ĆE NASLEDITI IMOVINU UBIJENOG MUDŽAHEDINA? Niko se nije javio da preuzme telo Edina Gačića, sahraniće ga o trošku države!

Podeli vest

Edin Gačić najverovatnije će biti sahranjen na sarajevskom groblju Bare

- Pošto se danima niko ne javlja da preuzme telo pokojnika, Gačić će biti sahranjen o trošku države.

Jedno od pitanja na koje nema odgovora je i ko će naslediti imovinu koju je Gačić imao u Banjaluci.

Gačić je, osim kuće, u Brđanima kupio šumu i nekoliko pašnjaka na okolnim brdima, prenosi Hayat.

Gačić je šumu platio 30.000 evra. Kasnije je prodavao drva, a zarađeni novac planirao da uloži u biznis s voćem. Nameravao je da kupi mašinu za pakovanje voća s imanja.

(FOTO/VIDEO) GAČIĆ SE KRIO U JEDNOJ ŠTALI I PO NAPUŠTENIM VIKENDICAMA! PRAVIO I SKLONIŠTA U ŠUMI! Prvi detalji o poslednjim danima najtraženijeg begunca u BiH!

Prvo je 4. februara u jutarnjim časovima u blizini Konjica Gačić likvidirao Sauda Sultanovića. Pet dana kasnije u mestu Suhodol, Gačić je likvidirao policajca Mahira Begića.Telo Begića pronašao je njegov kolega kada je došao da preuzme smenu u objektu Federalne uprave policije. Do dolaska hitne pomoći Begić je preminuo od zadobijenih povreda.

Gačić je nekoliko meseci nakon okončanja rata u BiH ubio saborca iz odreda El mudžahid Ismeta Gunića, takođe Banjalučanina. Nakon što je pušten na slobodan vikend, Gačić je 25. avgusta 2002. godine otišao do stana svoje majke Sifete u Ulici Envera Šehovića u Zenici i nožem je likvidirao.

(VIDEO) NOVINARI UŠLI U KUĆU SERIJSKOG UBICE EDINA GAČIĆA! Evo šta je u njoj pronađeno! Komšije neće ni da priđu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17