• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.02.2019

15:42 >> 15:50

ŠOK! KOLINDA, PA I TI SI KORUMPIRANA! NACIONAL: MAMIĆ TAJNO PLAĆAO KITAROVIĆEVU! Skandal trese Hrvatsku!

Balkan

ŠOK! KOLINDA, PA I TI SI KORUMPIRANA! NACIONAL: MAMIĆ TAJNO PLAĆAO KITAROVIĆEVU! Skandal trese Hrvatsku!

Podeli vest

Hrvatski nedeljnik Nacional objavio je razgovor sa neimenovanim sagovornikom koji tvrdi da postoji snimak na kojem bivši predsednik Dinama Zdravko Mamić priča o tome koliko je para dao za potrebe kampanje na predsedničkim izborima na kojima je pobedila aktuelna šefica hrvatske države Kolinda Grabar Kitarović

Reč je o, kako se navodi, snimku sa sastanka kojem je prisustvovalo nekoliko osoba, među njima i dvojica tadašnjih bliskih saradnika predsednice Kolinde Grabar-Kitarović i Zdravko Mamić.

Izvor Nacionala tvrdi da o tom sastanku ima i neposredna saznanja, te da je, kako se navodi, uveren da bi taj snimak mogao da preokrene tok predsedničkih izbora.

Osim Mamića sastanku su, kaže izvor, prisustvovala još dvojica savetnika predsednice i jedan Mamićev saradnik iz Dinama.

Isti izvor tvrdi i da je Mamić Kitarovićevu pred svedocima prozvao da nije ispunila obećanje koje mu je dala, a nakon toga je rekao i koliko joj je novca dao, uz napomenu da je reč o izuzetno velikoj svoti novca.

- Reč je o sastanku koji se dogodio nakon što je Kolinda Grabar-Kitarović već postala predsednica, a na kojem ju je Mamić pred svedocima prozvao jer nije izvršila nešto što mu je obećala. Kako bi prisutne dodatno podsetio da prema njemu ima obaveze, Mamić je rekao koliko joj je novca dao, a reč je o izuzetno velikoj svoti - rekao je Nacionalov izvor.

Dodao je i da niko od prisutnih tada nije komentarisao Mamićeve izjave niti im se usprotivio tvrdnjama da takvo nešto nije istina.

PAO DOGOVOR! OVO JE TRASA AUTO-PUTA SARAJEVO-BEOGRAD: Od Rače, preko Bijeljine, Brčkog, Tuzle...

Izvor navodi i da postoji plan da se taj snimak pusti u javnost da se utiče na predizbornu kampanju uoči predsedničkih izbora, a da su probni baloni koji se plasiraju da takav snimak postoji zasad u funkciji proizvodnje pritiska na predsednicu da možda i odustane od kandidature, što bi otvorilo prostor za nove kandidate desnice.

Predsednicin savetnik tvrdi da nije bio na takvom sastanku, ali je priznao da se Kitarovićeva lično sastajala sa Mamićem u pretkampanji.

(VIDEO) BRITANCI SRBIJI DELE LEKCIJE O LJUDSKIM PRAVIMA , A DRŽE POSLEDNJU KOOLONIJU NA SVETU: I Sud UN traži od Londona da oslobodi Čagos!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija