• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index.hr/Informer.rs

28.02.2019

11:38 >> 12:08

EPILOG STRAVIČNOG ZLOČINA U HRVATSKOJ! Dve devojčice teško povređene, jedna u komi!

Balkan

EPILOG STRAVIČNOG ZLOČINA U HRVATSKOJ! Dve devojčice teško povređene, jedna u komi!

Podeli vest

Otac koji je jutros bacio četvoro dece s prvog sprata kuće u Pagu, s visine od šest metara, pri čemu je dvoje dece teško poveđeno, radio je u kampu u Šimunima kao noćni čuvar. Reč o Josipu Rođaku koji je pre desetak godina doselio iz Virovitice. Informaciju ko je otac koji je bacio decu s prozora kuće potvrdili su iz Kampa Šimuni, gde je rečeno da je on njihov radnik

- U ovom trenutku ne možemo, niti želimo da komentarišemo tragediju koja se dogodila na Pagu, istraga je u toku, sve je u rukama nadležnih državnih tela. Potvrđujemo da je spomenuti muškarac radnik Kampa Šimuni. Osuđujemo svaki oblik nasilja, a najviše nasilje koje se vrši nad najranjivijim grupama - poručili su.

(FOTO) LICE ZLA! OVO JE OTAC MONSTRUM KOJI JE BACIO SVOJE ČETVORO DECE SA SPRATA U HRVATSKOJ!

Bivši radnik kampa: Majka je dovodila decu u kamp, a onda išla da pije

Index je u međuvremenu stupio u kontakt s jednim od bivših radnika kampa u Šimunima koji je tamo radio kao animator. Kako je ispričao, reč je o muškarcu kojeg su zvali Joka.

 

 

- Njegova žena je dolazila u kamp na mini disko. Ona je ostavila decu nama da se mi brinimo o njima, dok je ona išla piti u kafić. Deca su bila užasno prljava - ispričao je.

Kako je ispričao za Index, zbog nedoličnog ponašanja majci je bio zabranjen ulaz u kamp.

Podsetimo, Hrvatsku je jutros potresao nezapamćen čin oca koji je s prvog sprata kuće u Pagu bacio četvoro dece. Radi se o deci uzrasta od tri, pet, sedam i osam godina, a dvoje dece je teže povređeno, no još se ne znaju detalji o njihovom stanju.

(VIDEO SA LICA MESTA) PAKAO U HRVATSKOJ! Otac monstrum bacio svoje četvoro male dece sa visine od 6 metara!

 

Njihov 54-godišnji otac bacio ih je s visine oko šest metara. Radio Zadar je objavio kako se radi o  "problematičnoj porodici koja se doselila u Pag", a to je potvrdila i njihova komšinica za Indeks.

- Oni su se doselili pre jedno deset godina. Došli su iz Slavonije. To je patologija. Bilo je nekih problema i pre - rekla je komšinica.

Kaže kako je majka nakon stravičnog čina htela da krene prema zadarskoj bolnici gde su smeštena deca, ali da ju je policija vratila.

JEZIV ZLOČIN TRESE HRVATSKU! Unezverena majka pojurila u bolnicu da vidi decu koju je njen muž bacio sa sprata, policija je vratila!

- Ona je krenula u bolnicu u Zadar pre pola sata. Htela je da ide da vidi decu, ali policija ju je vratila - rekla je ona.

DVE DEVOJČICE TEŠKO POVREĐENE, JEDNA U KOMI

- Dve devojčice starosti 7 i 8 godina su na intenzivnoj nezi. Jedna je stabilno i sutra će na operaciju. Druga, 7godišnja, je teško povređena, nije stabilno. Ona je u komi. Kad se stabilizuje možda ćemo je prebaciti na Rebro - rekao je jedan od lekara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija