• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.02.2019

19:19

ŽIVOTNA DRAMA NEDE ARNERIĆ: Mediji u regionu prenose vesti o stanju popularne glumice

Balkan

ŽIVOTNA DRAMA NEDE ARNERIĆ: Mediji u regionu prenose vesti o stanju popularne glumice

Podeli vest

Gotovo svi mediji u regionu prenose vest o životnoj drami glumice Nede Arnerić za čiji žovot se bore lekari na VMA u Beogradu

Zagrebački "Jutarnji List", banjalučke "Nezavisne novine", sarajevsko "Oslobođenje", crnogorski CDM prenose pisanje beogradske štampe o okolnostima u kojima je poznata glumica hospitalizovana u VMA. 

"Jutarnji List" pod naslovom "Životna drama Nede Arnerić" piše kako je glumica u sredu uveče u teškom stanju prevežena u bolnicu. 

Crnogorski CDM pod naslovom "Neda Arnerić hitno prebačena u bolnicu" spekuliše da li je reč o pokušaju samoubistva poznate glumice, dok "Oslobođenje" donosi naslov "Stanje glumice stabilno - Neda Arnerić prebačena na VMA". 

Banjalučke "Nezavisne novine" pod naslovom "Neda Arnerić u teškom stanju" piše kako lekari čine sve da joj spasu život. 

NEDA ARNERIĆ U TEŠKOM STANJU! Lekari čine sve da je spasu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija