• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

03.03.2019

17:46

(VIDEO) GOLORUKI SRBI OTERALI NATO! Pokušali da nas mobilišu na silu, a onda je naišao Ratko Mladić - 'AJMO MOMCI! RAZLAZ!

Balkan

(VIDEO) GOLORUKI SRBI OTERALI NATO! Pokušali da nas mobilišu na silu, a onda je naišao Ratko Mladić - 'AJMO MOMCI! RAZLAZ!

Podeli vest

Tokom rata devedestih vojska US IFOR-a (Implementation Force) je u Republici Srpskoj pod punom ratnom opremom krenula da mobiliše srpske i bošnjačke civile

Snimak koji je tada zabeležila kamera svetske novinske agencije AP sada se pojavila na društvenoj mreži.

 

 

Na kratkom klipu se mogu primetiti pripadnici IFOR-a koji su pod pod komandom NATO-a došli kako bi mobilisali srpske i bošnjačke civile.

Naoružani vojnici stajali su mirno sa municijom pored tenkova gotovo preplašeni, dok im goloruki Srbi govore da slobodnu mogu da se pomere i vrate nazad.

 

 

Ono što je izazvalo pažnju na ovom snimku jeste to da je jedan goloruki civil prišao američkom vojniku i počeo da simulira sparing, ali se ovaj nije dao. Onda je pohrlila i masa ostalih civila koji su im podsmešljivo govorili:

- Hajmo, hajmo, pomerite se, pomerite se - govorili su civili sve vreme smejući se, dok je američka vojska stajala čvrsto držeći puške u rukama vraćajući se nekoliko korak u nazad.

 

 

U jednom trenutku se na snimku mogao primetiti i tadašnji načelnik Glavnog štaba Vojske Republike Srpske Ratko Mladić kome je sve to bilo simpatično, pa se i on nasmejao nemoći vojske IFOR-a.

POTRESNO! RATKO MLADIĆ TRAŽI OD HAŠKOG TRIBUNALA: Ja umirem, pustite me BAR NA ĆERKIN GROB!

HAG NAMESTIO GENERALU?! UKRADEN snimak koji bi OSLOBODIO RATKA MLADIĆA i dokazao da NIJE NAREDIO SREBRENICU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srbski Cetnicki Stroj

pre 5 godina

Oni samo imaju opremu ali ne ono naj vaznije (srce, i medjunozje)

hag

pre 5 godina

Ahahahahahahhhaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))) Zipa ovog retardinjosa :))) Pa retardinjo....nisu to nenaoružani,žicom vezani s povezom na očima civili,s kojima se vi peder.ići junačite!!! Jedan naoružan bošnjak stane i 100 bradatih pi.kica se lupa opancima po guzovima,bježeći glavom bez obzira :))) buhuhahahahaha drž se tipkovnice retardinjo.....tu jedino možeš uvjeriti sam sebe da imaš muda :)

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 5 godina

GDJE JE GENERAL RARKO MADIC NA OVOM SNIMKU ? DA LI ZNAKO KAKO ON IZGLEDA ?

hag

pre 5 godina

Goloruki,sa kompletnom JNA stvaranom i naoružavanom od strane svih bivših republika ex YU! Tako goloruki,protiv do zuba naoružanih bošnjaka i hrvata,uspjeli da srba nestane iz hrvatske,da ih od iste sudbine u bosni spasi isti taj NATO i da ostanu bez 1/4 teritorije. Tačno je ovaj gore iznad odgovorio....džaba oružje kad nema srca i muda :)))

Foca Hercegovina

pre 5 godina

Ovo Sarajevski i Romanijski Srbi oni i Hercegovci su i napravili RS da su ovi iz Krajine lijepo bi se prepali pa na traktore pa zbrisali za Srbiju. Onda dodje neki maniti politicar iz Srbije sve upropasti sto narod u RS napravi sad hoce da kazu ovi iz Srbije da Foca nije Hercegovina da pripadamo nekom Podrinju, a niti smo ikad pripadali niti cemo pripadati. Foca je i po Dejtonu Istocna Hercegovina i kao regija je tako priznata u Dejtonuu toj regiji zivi oko 120.000 stanovnika a centar je Trebinje. Moze samo da se Hercegovina obnovi do Visegrada i pola CG da se uzme sto i jeste nase. - https://en.wikipedia.org/wiki/East_Herzegovina - https://sr.wikipedia.org/wiki/Источна_Херцеговина

65 puk

pre 5 godina

Godina je 1996,nakon rata,kasarna u Han Pijesku.. Skoro sam siguran da se u tim trenucima general Mladic nalazio u toj kasarni ,inace bio sam kao vojnik u prakticno istoj situaciji,samo bez civila

VRS

pre 5 godina

Snimak je autentican i ne pokazuje nikakav pokusaj mobilizacije Srba nego pokusaj pretresa kasarne i privatnih kuca u pokusaju da pronadju Radovana Karadzica i Generala Ratka Mladica.Narod se pobunio goloruk i oterao SFOR-ove vonike.Na snimku se ne vidi General Mladic nego General Gvero.Zao mi je ako ce ovaj komentar pokvariti vas clanak ali ovo je istina.Narod je goloruk oterao naoruzane do zuba pripadnike SFOR-a.

miroslav moric

pre 5 godina

general mladic heroj sto je gadjao civile palio stambene objekte po sarajevu a vijecnica najveci trofej.hrabri general se sakrio i krio po kokosinjcima vojvodine tacnije oko grada zrenjanina.heroj koji treba da zamjeni tablu bulevar revolucije zoran djindjic svojim erojstvom i vitestvom od koga uce americke i ruske vojne skole.kina je jos na cekanju jer waltera jos uvjek najvise vole i cijene.znaci z.bata jos uvjek neprikosnoven.

miroslav moric

pre 5 godina

zasto je eroj mladic uhapsen u srbiji i otpremljen u zemlju lala.

zlatko

pre 5 godina

Nema tu ni mobilizacije ni Ratka, no su došli po gen.Mladića i Radovana Karadžića, a general na video-klipu je Milan Gvero. Vaši čitaoci, među koje ubrajam i sebe, ipak zaslužuju malo tačnije informacije inače bi mogli da promenite ime firme u Dezinformer

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija