• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTRS

16.03.2019

12:46

PRE MASAKRA BORAVIO U HRVATSKOJ! Policija potvrdila da je terorista s Novog Zelanda DVA MESECA PROVEO U "LIJEPOJ NJIHOVOJ"!

Balkan

PRE MASAKRA BORAVIO U HRVATSKOJ! Policija potvrdila da je terorista s Novog Zelanda DVA MESECA PROVEO U "LIJEPOJ NJIHOVOJ"!

Podeli vest

Ministarstvo unutrašnjih poslova Hrvatske potvrdilo je danas da je u toj zemlji boravio Australijanac Brenton Tarant, koji je na Novom Zelandu u dve džamije ubio 49 ljudi

- MUP raspolaže saznanjima o kretanju navedene osobe na području Hrvatske tokom decembra 2016. i januara 2017. godine - potvrdila je portparolka hrvatskog MUP-a Marina Mandić.

Ona je navela da je ovaj podatak utvrđen uvidom u službene policijske evidencije.

Bugarski državni tužilac Sotir Cacarev juče je objavio da je Tarant nedavno posetio jugoistočnu Evropu, uključujući i Hrvatsku, a trenutno se istražuju kontakti koje je možda uspostavio.

Cacarev je rekao, da je prema tvrdnjama njihovih obaveštajaca, Tarant Bugarsku posetio između 9. i 15. novembra, te da je doputovao iz Dubaija.

BUGARI POD UZBUNOM: Ubica sa Novog Zelanda, boravio u njihovoj zemlji PRE MASAKRA!

On je istakao kako nema dokaza o aktivnostima povezanim sa terorizmom, a ministar unutrašnjih poslova Bugarske Mladen Marinov naglasio je kako, za sada, nema dokaza da je napadač stigao u Evropu zbog neke druge namjere osim terorizma.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branko

pre 5 godina

" Bratskoj Hrvatsjoj, Hrvati su braca sa svima koji nose oruzje ( SIPTARI, BOSNJACI, UKRAJINCI... ) " !!!!!?????

Autohtoni Bot Sendvicar

pre 5 godina

Pa zar nisu svi mediji napisali da je bio i u Srbiji.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija