• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.03.2019

22:47

MILO ĐUKANOVIĆ RASTERUJE RUSE:  U Crnoj Gori bez vize do 90 dana

Balkan

MILO ĐUKANOVIĆ RASTERUJE RUSE: U Crnoj Gori bez vize do 90 dana

Podeli vest

Vlada Crne Gore odlučila je danas da državljani Ruske Federacije mogu, od 15. aprila do 31. oktobra 2019. godine, bez vize ulaziti, prelaziti preko teritorije i boraviti u Crnoj Gori do 90 dana, u periodu od 180 dana, s važećom putnom ispravom.

Kako prenosi CdM, državljani Jermenije mogu, u istom periodu ulaziti, prelaziti preko teritorije i boraviti u Crnoj Gori do 30 dana bez vize. 

U saopštenju se navodi i da državljani Kazahstana mogu bez vize a sa važećom putnom ispravom boraviti do 30 dana u istom periodu.

MILO NEĆE PREDATI VLAST MIRNIM PUTEM! Đukanovićev odbegli bankar predviđa veliku i ozbiljnu krizu u Crnoj Gori!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sasapg

pre 5 godina

I kako ih to rastjeruje, tako sto mogu 3 mjeseca da borave bez viza ?

Milos

pre 5 godina

PREDACES JE PREDTI... I DRUGI SU PRIJE TEBE.... OVAKO ILI ONAKOOO....

flamantes

pre 5 godina

BNešto vam nije u redu sa logikom, kako se rašćeruju ako mogu boraviti tri mjeseca bez dozvole?

flamantes

pre 5 godina

Tromjesečni boravak bez vize nije rašćerivanje, a očekuje se da će ovo povećati broj turista iz Rusije za 12% u odnosu na rekordnu prošlu godinu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija