• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: in4s.net

23.03.2019

12:46

ZOGOVIĆ PRED GODIŠNJICU NATO ZLOČINA: Da se Darmanović pita, Srbija bi ponovo bila bombardovana od NATO pakta!

Balkan

ZOGOVIĆ PRED GODIŠNJICU NATO ZLOČINA: Da se Darmanović pita, Srbija bi ponovo bila bombardovana od NATO pakta!

Podeli vest

Da se gospodin Srđa Darmanović i njemu slični saradnici stranih službi pitaju, Srbija bi u najmanju ruku ponovo bila bombardovana od starne NATO pakta, saopštio je danas Milun Zogović, poslanik DF i član predsedništva DNP, reagujući na izjavu Ministra spoljnih poslova Crne Gore Srđe Darmanovića, da Beograd mora da prizna lažnu državu Kosovo

Zogović dalje ističe, da bi nakon ponovnog bombardovanja po 2želji" Darmanovića, verovatno bila pretvorena u koncentrcioni logor i žute kuće, odakle bi se zemlje njegovih mentora besplatno snabdevale ljudskim organima.

- Sumnjam da bi čak i takva nepočinstva zadovoljila ličnu mržnju ovog sorošoida prema Srbima i državi Srbiji - ocenio je Zogović.

- To da li će Srbija priznati privremeno okupirani deo svoje teritorije ne zavisi i nikada neće zavisiti od Darmanovića i sličnih njemu, jer kao što rekoh da je tako Srbija ne bi ni postojala kao suverena i nezavisna država i lider na Balkanu.

Darmanović koji nedavno nije smeo ni da zucne kada mu se kolega iz Albanije usred Podgorice izrugivao i komandovao kao da je u Tirani, ne skrivajući da Tirana i Priština stoje iza koalicije koja je pobedila u Tuzima, sada hoće da se bavi velikim pitanjima i da se izdaje za obaveštenog čoveka, senazacionalno najavljujući šta su zacrtali njegovi nardbodavci, naglasio je Zogović i dodao:

- Bolje bi bilo da nam saopšti šta će biti sa Tuzima, nego što se bavi problemima drugih država. Ministar spoljnih poslova "Velike Albanije" Srđa Darmanović ne greši samo u jednom, uvek je na strani antisrpske histerije i neprijatelja srpskog naroda.

Na svu sreću, kazao je Zogović, prošla su vremena nametanja jednostranih rešenja, pitanje Kosmeta ne može se rešiti bez saglasnosti Beograda. Pored namere da se ispravocira zvanični Beograd, na unutrašnjem planu žele se zaplašiti tradicionalni Crnogorci i Srbi u Crnoj Gori, kojima se kao jedini izbor nameće izdaja nacionalnih interesa i odricanje od identiteta.

A kao način života nudi se kolotečina jer ovaj ministar i njemu slični očigledno misle da nema života "bez soli iz tuđe ruke". Zaboravljate gospodine Darmanoviću, da Srbi čine trećinu stanovništva Crne Gore, da jezička većina govori srpskim jezikom, i da tradiconalni Crnogorci i Srbi vernici Mitropolije crnogorsko-primorske čine dominantnu većinu stanovništva u Crnoj Gori.

- Zato "polakote" sve drugo je pravljenje računa bez krčmara. Na kraju ćete vi i slični vama, u skladu sa zaslugama, ipak morati da platite najskuplji ceh. Eto, ko što i sami vidite, sutra obeležavamo dvadeset godina od početka sramne NATO agresije na našu domovinu. Pokazujući pijetet nedužnim žrtvama i poštovanje i divljenje herojskom otporu koji je naša vojska pružila agresoru - poručio je poslanik DF.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srdjan

pre 5 godina

Neki bi bili najsrećniji da nas ponovo bombarduju i sa takvim bolesnicima mi treba da živimo u ovoj zemlji.

Boka

pre 5 godina

Dosta je rata bilo sad treba mir i stabilnost...

Marija

pre 5 godina

Srbija je ozbiljna drzava i nenaseda na provokacije i ona nikad vise nece doziveti bombardovanje.

Miki

pre 5 godina

Srbija je iz proslosti dosta naucila, tako da cuva najvaznije vrednosti mir, slobodu i dobre medjunacionalne odnose, kao na primer u Vojvodini.

Verica

pre 5 godina

Imam osecaj da Siptari mogu da se pretvore u talibane ako ih Amerika mnogo pusti.

nikica

pre 5 godina

Srbija je dovoljno jaka i pametna da ne slusa savete nekih izdajnika i placenika...prvo bi ti crnogorci trebali da se sete da su i oni bombardovani zbog istog tog Kosova koje mi ne priznajemo i ne zelimo nikakve odnose za razliku od njih...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija