• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Srpskainfo

01.04.2019

18:11

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) MUČNE SCENE POTRESLE BALKAN! Žalila se na pse lutalice, a onda je pred detetom krenula u MONSTRUOZAN PIR!

Balkan

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) MUČNE SCENE POTRESLE BALKAN! Žalila se na pse lutalice, a onda je pred detetom krenula u MONSTRUOZAN PIR!

Podeli vest

Policijski službenici policijske stanice Kozarska Dubica identifikovali su i u svojstvu osumnjičene osobe ispitali A.L. iz Kozarske Dubice zbog postojanja sumnje da je počinila krivično delo "Mučenje i ubijanje životinja"

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv A.L. biće podnesen izveštaj za krivično delo "Mučenje i ubijanje životinja", preneo je Klix.ba.

Policijskoj stanici Kozarska Dubica juče oko 11.15 sati prijavljeno je da je u mestu Pucari, opština Kozarska Dubica nepoznata osoba usmrtila psa rase zlatni retriver vlasništvo privatne osobe iz Kozarske Dubice.

Inače, na društvenim mrežama ovog vikenda objavljen je jezivi video koji prikazuje mučnu scenu koja je zgrozila brojne građane BiH, ali i regiona. Na snimku se vidi kako ženska osoba pred očima deteta, navodno njene ćerke, ubija psa.

 

A.L. je navodno medicinska sestra, prenela je Srpskainfo. Ona, međutim, ne vidi ništa loše u tome jer je objavom na Fejsbuku najavila da neće na stati na tome.

 

"Samo da se oglasim povodom jučerašnjeg događaja. Kao majka stala sam u zaštitu svog deteta i radiću to i dalje", napisala je Ana L.

Status na Fejsbuku sadrži i pismo koje je, kao odgovor na žalbu predatu sredinom februara, dobila 12. marta iz Odeljenja za stambeno-komunalne poslove Administrativne službe.

"Nemamo ni prostorne ni kadrovske ni materijalne ni finansijske resurse da hitno zbrinemo, na zakonit način, životinje koje predstavljaju opasnost po bezbednost člana Vaše porodice", stoji u dopisu.

 

(VIDEO) HRVATI ODLEPILI ZA SRPSKIM HARMONIKAŠEM! Obožavaju njegove šumadijske hitove!

Međutim, zanimljivo je uputstvo koje je usledilo.

"Do iznalaženja rešenja za opisani problem, i sa Vaše i sa naše strane u dogledno vreme, molimo da preduzmete potrebne preventivne mere zaštite svog maloletnog deteta, kao što su to činili generacijama naši roditelji", navedeno je u odgovoru.

Ona je, nažalost, ovo shvatila kao odobrenje da uzme zakon u svoje ruke.

Na snimku se vidi kako je Ana L. namamila psa hranom, zavezala mu konopac oko vrata, odvukla do ograde i privezala tako da je došlo do gušenja nesrećne životinje. Pri svemu tome, pas nije pokazivao nikakvu agresivnost. Pas je bio lutalica, ali pripitomljen i privržen radnicima u obližnjem voćnjaku, koji su ga hranili.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
peđa

pre 5 godina

Ova je totalno poremećena i mesto joj je u nekoj ludari tipičan je primer osobe kojoj tuđ život ne predstavlja baš ništa, nesvesna je kolika su dobrobit za čovekovo zdravlje ti psi koji pomažu čoveku da razvije bolje psihičke a i zdravstvene osobine (postoje brojni naučni radovi na tu temu...). nadam se da će biti teško kažnjena a i onaj ko joj dade savet šta da uradi...

Milan

pre 5 godina

Pa sad vi nju obesite za noge da visi ceo dan,pa nek razmislja

Joja

pre 5 godina

Ludača poremećena. Ako jepas tako opasan, kako je smela da mu priđe sa detetom???

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija