• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

02.04.2019

11:14

(FOTO) OVO JE ILIJANA, MAJKA DVOJE DECE KOJU JE BRUTALNO UBIO SVEKAR! Smetalo mu što izlazi sa prijateljicama i ne kuva?!

Balkan

(FOTO) OVO JE ILIJANA, MAJKA DVOJE DECE KOJU JE BRUTALNO UBIO SVEKAR! Smetalo mu što izlazi sa prijateljicama i ne kuva?!

Podeli vest

Bili su sami u kući kada je došlo do svađe tokom koje je Neđeljko uzeo pištolj i na hodniku kuće ispalio tri hica u snaju

Neđeljko Popadić (67) iz Sitneša kod Srpca hicima iz pištolja ubio je svoju snaju Ilijanu Popadić (41), majku dvoje dece, a potom se sam prijavio policiji!

Zločin se dogodio u nedelju oko 20 časova u njihovoj porodičnoj kući u Sitnešima. Kako saznajemo, Popadić je i ranije znao da pokazuje netrpeljivost prema snaji, što je u nedelju uveče kulminiralo. Bili su sami u kući kada je došlo do svađe tokom koje je Neđeljko uzeo pištolj i na hodniku kuće ispalio tri hica u snaju.

- Nakon ubistva Neđeljko je sam došao da se prijavi u PS Srbac, a sa sobom je doneo i pištolj iz kojeg je pucao. Dežurnom policajcu je rekao da je pucao u snaju, i da ne zna da li je još živa, iako joj je u grudi ispalio tri metka - pojašnjava izvor blizak istrazi.

Neđeljko je tokom saslušanja u policiji priznao je ubistvo snahe, tvrdeći da je s njom godinama imao problema. Kako saznajemo, istražiocima je ispričao da mu je smetalo to što se snaja "slobodnije ponaša", izlazi sa prijateljicama, a da on kod kuće nema ručka, ni vode. Ispričao je i da je tokom svađe ona počela da ga gura i isteruje iz kuće i tada je pucao na nju. Tvrdio je da je pištolj imao kod sebe, jer je "imao nameru da ga skloni".

 

SVEKAR IZREŠETAO SNAJU! Horor u Srpcu, tragediji prethodila svađa zbog preljube!

 

Od porodice saznajemo da je neposredno pre zločina Ilijana telefonom pričala sa svojim suprugom Dragom, koji živi i radi u Nemačkoj. Videvši da nešto nije u redu i da mu se supruga svađa sa ocem, on je pozvao ćerku da ode do kuće da vidi šta se dešava.

 

- Ćerki je rekao da su se njena majka i deda posvađali i da ju je on navodno udario. Ćerka je bila u gradu i odmah je krenula kući. Kada je stigla, zatekla je šokantan prizor - ubijenu majku kako leži na podu u hodniku kuće. Tek kasnije su stigle policija i Hitna pomoć - priča dobro upućeni izvor.

(VIDEO SA LICA MESTA) STRAŠNA NESREĆA NA OBRENOVAČKOM PUTU! U sudaru DVA ŠLEPERA I PUTNIČKOG AUTOMOBILA ima povređenih!

On navodi da je Neđeljko godinama radio u Nemačkoj, te da je povremeno dolazio u Sitneše, u kuću u kojoj je Ilijana živela sa svojom ćerkom i maloletnim sinom.

- Pre nekoliko dana vratio se iz Nemačke, ali niko nije mogao da pretpostavi da će napraviti takav zločin. Bilo je svađa i ranije, jer je Neđeljko bio čudan čovek koji je prema Ilijani bio ili izrazito dobar ili grub - pojašnjava naš sagovornik.

Portparol OJT u Banjaluci Maja Đaković Vidović potvrdila je da je Neđeljko Popadić uhapšen zbog sumnje da je počinio ubistvo.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 5 godina

Ne razumem,sta tebi deda smeta,ako sinu ne smeta.Jedino ako se nisi lozio na snajku!!I sta uradi bualo,ubi maloletnom detetu majku,suprugu sinu,bolesnice jedan!!!

Žile

pre 5 godina

Nije se ovo desilo tek tako. Ima tu nešto nedorečeno. Za svaki slučaj ja bih deci uradio DNK analizu.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija