• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

02.04.2019

12:16

MAJKA ČETVORO DECE S KUHINJSKIM NOŽEM U GRUDIMA DOVEZENA U HITNU POMOĆ! Lekari iz Požege joj SPASLI ŽIVOT!

Balkan

MAJKA ČETVORO DECE S KUHINJSKIM NOŽEM U GRUDIMA DOVEZENA U HITNU POMOĆ! Lekari iz Požege joj SPASLI ŽIVOT!

Podeli vest

Lekari bolnice u Slavonskoj Požegi spasili su u ponedeljak život ženi (43) kojoj je veliki kuhinjski nož završio u grudima

Još nije poznato kako je ženi iz Pleternice u grudima završio kuhinjski nož, ali iz požeške policije rekli su da se radi o nesrećnom slučaju.

Majka četvoro dece oko 13 sati teško se povredila, a ubrzo nakon dojave stigli su lekari Hitne pomoći s dva tima, javlja Požega.eu. Zbog noža u grudima, lekari su odlučili da ženu prevezu u 20 kilometara udaljenu požešku bolnicu.

KOMŠIJI PREREZAO VRAT! Osuđen na 10 godina zatvora zbog brutalnog ubistva kod Vranja!

Odmah je podvrgnuta operaciji koja je trajala nekoliko sati, zbog oštećenja unutrašnjih organa u levom predelu grudnog koša.

Žena je trenutno van životne opasnosti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija