• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IN4S/standard.co.me

04.04.2019

10:15

(VIDEO) RASPOP DEDEIĆ SE NE BOJI BOGA: Ako niko neće, JA ĆU SRUŠITI KRSTIONICU NA PREVLACI! Nek PROKLETSTVO padne na mene!

Balkan

(VIDEO) RASPOP DEDEIĆ SE NE BOJI BOGA: Ako niko neće, JA ĆU SRUŠITI KRSTIONICU NA PREVLACI! Nek PROKLETSTVO padne na mene!

Podeli vest

Takozvani mitropolit kanonski nepriznate Crnogorske pravoslavne crkve Miraš Dedeić izjavio je da ako niko neće da sruši krstionicu na Miholjskoj prevlaci on će je srušiti!

- To su marifetluci Amfilohija Rista Radovića i krstionicu treba da makne ko god hoće. Ako neće niko da je makne onda neka zovnu mene i ja ću je maći, pa neka je prokletstvo na mene - rekao je raspop Dedeić, komentarišući izjavu mitropolita SPC Amfilohija koji je poručio da "ko sruši krstionicu na Prevlaci, dabogda časni krst uništio njega i njegovo potomstvo".

(VIDEO) NOĆNA DRAMA NA PREVLACI! Pogledajte Milov POLICIJSKI DESANT NA SUZU NJEGOŠEVU! U GLUVO DOBA NOĆI, NA KVARNO, pokušali da zauzmu SRSKU SVETINJU!

Bez trunke stida Dedeić ponovo teške reči upućuje ka mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju i Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

(FOTO/VIDEO) OPSADNO STANJE NA PREVLACI! MILO PODVIO REP, NJEGOŠEVA SUZA DANAS NEĆE BITI SRUŠENA! Narod golim rukama ODBRANIO SVETINJU!

- Evo pogledajte i taj hram koji je sagrađen u Podgorici, to je jedna pljuvaonica u kojoj se slavi sve što je anticrnogorsko - ističe Dedeić pozivajući državu da "mora ozbilno da se pozabavi ovim pitanjem".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Duka

pre 5 godina

Dedeic je turcin u mantiji, kakav je on pravoslavac, vernik, svesteno lice.

sudija

pre 5 godina

Ti i ne vjerujes u Boga. Da vjerujes ne bi ti palo na pamet da rusis boziju kucu. Svakakvi su se uvukli u crkve i dzamije i zato srljamo ka smaku svijeta. Sotona ne samo da je obuzeo obicne smrtnike nego i popove i hodze.

kiza

pre 5 godina

Ti si vec dovoljno proklet. Mozda zato i prizivas dodatno prokletstvo na sebe jer znas sta te ceka.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija