• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net

13.04.2019

08:39

(VIDEO) NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA KOD SARAJEVA! Četiri osobe poginule kada se auto survao u Miljacku!

Balkan

(VIDEO) NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA KOD SARAJEVA! Četiri osobe poginule kada se auto survao u Miljacku!

Podeli vest

Četiri osobe poginule su kada se auto survao u kanjon Miljacke kod tunela Bulozi, na istočnom ulazu u Sarajevo

Automobil, u kojem su se nalazila tela dve stradale osobe, izvučen je iz reke, potvrdila je portparolka Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović, prenela je Fena.

Ona je podsetila da su prethodno izvučena još dva beživotna tela dve ženske osobe koje su bile u vozilu u momentu nesreće.

U potrazi i izvlačenju automobila i stradalih osoba učestvovali su pripadnici gorskih službi spašavanja iz Sarajeva i Foče, pripadnici Uprave Civilne zaštite RS-a, MUP-a RS i vatrogasci iz Sarajeva i Pala.

Stokanović je istakla da su svi oni uložili maksimalne napore tokom ove akcije, budući da se radi o veoma nepristupačnom terenu i lošim vremenskim uslovima.

Ova teška saobraćajna nesreća se dogodila kada je automobil skliznuo sa saobraćajnice u reku Miljacku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija