• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.04.2019

15:20

DODIK IDE U VATIKAN, SASTAĆE SE S PAPOM, a Bošnjaci hoće da PUKNU OD MUKE!

Balkan

DODIK IDE U VATIKAN, SASTAĆE SE S PAPOM, a Bošnjaci hoće da PUKNU OD MUKE!

Podeli vest

Predsedavajući Predsedištva BiH Milorad Dodik sastaće se u petak, 26. aprila, sa papom Franjom, potvrdio je za sarajevski portal Klix ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak

Crnadak je rekao da je reč o zvaničnoj poseti Dodika Vatikanu i da misli da je dobro što postoji kontinuitet u dijalogu sa Svetom stolicom.

Ministar je podsetio da je prošle godine realizovana poseta tročlanog Predsedništva BiH, a godinu dana pre toga ministarska poseta u kojoj je i on bio.

-Sada dolazi nova poseta-rekao je Crnadak.

MILORAD DODIK: Nisam optimista u pogledu formiranja Saveta ministara

On veruje da će ova poseta biti u funkciji daljnjeg razvoja odnosa BiH i Vatikana, kao i u funkciji glavnog spoljnopolitičkog cilja BiH, a to je članstvo u Evropskoj uniji.

Klix piše da je najava Dodikovog susreta sa papom izazvala reakciju udruženja koja okupljaju žrtve rata u BiH.

DODIK "IŠAMARAO" IZETBEGOVIĆA ZBOG SRBIJE I KOSOVA: Bakir da ućuti i da se vodi zvaničnom politikom BiH prema KiM!

Oni su, navodi se, uputili dopis apostolskom nunciju u BiH monsinjoru Luiđiju Pežutu, u vezi sa, kako kažu, "sramnim ponašanjem zvaničnika iz entiteta RS, na čelu s predsedavajućim Predsedništva BiH Miloradom Dodikom, koje se, ogleda kroz glorifikaciju ratnih zločinaca i negiranja genocida i zločina".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
filozof

pre 5 godina

Ja ,,PUKO,, od muke samo neznam gdje, kad bi vi iz ,,Informera,, mogli da mi objasnite gdje sam ,,puko,,...

bosanac2

pre 5 godina

Mene sto se tivce moze da mu ga popusi i papa je smrad kao i dodik

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija