• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srpskainfo.com

21.04.2019

16:22

(VIDEO) ORIĆEV PRIJATELJ POZVAO BOŠNJAKE DA SE NAORUŽAVAJU: Svaki muškarac stariji od 17 godina ispod kreveta mora da ima RANAC SA ORUŽJEM I UNIFORMOM!

Balkan

(VIDEO) ORIĆEV PRIJATELJ POZVAO BOŠNJAKE DA SE NAORUŽAVAJU: Svaki muškarac stariji od 17 godina ispod kreveta mora da ima RANAC SA ORUŽJEM I UNIFORMOM!

Podeli vest

Nihad Aličković, koji slovi za prijatelja Nasera Orića, ratnog komandanta tzv. Armije BiH i ratnog zločinca pozvao je Bošnjake da se naoružavaju, a povod je formiranje rezervnog sastava policije RS

On je u izjavi za IMLTV Press citirao Atifa Dudakovića, kazavši da "svaki mladi Bošnjak od 17 godina i gore mora ispod kreveta imati ranac i u njemu uniformu i vreću za spavanje, čizme,  te da se moraju na legalan način naoružavati".

On savetuje Bošnjake da se bnaoružavaju legalnim putem, "preko MUP-a, policije da podnesu zahtev i za naoružanje i za nošenje i za posedovanje oružja".

ZAŠTO SARAJEVU SMETAJU REZERVISTI IZ SRPSKE?! Galame da bi SAKRILI ILEGALNO NAORUŽAVANJE BOŠNJAKA!

- Bošnjaci to treba da imaju, Bošnjaci to treba da urade, posebno omladina, i neka se na taj način legalno naoružavaju, jer i u Republici Srpskoj postoji veliki broj lovačkih udruženja koji nastoje na taj način da egalizuju veliki broj naoružanja - kazao je Aličković.

Podsetimo, Aličković je u Hagu,  kada je izrečena presuda prvom predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću, ispred suda raširio ratnu zastavu takozvane Armije BiH, a onda napao starijeg muškarca koji je bio ogrnut srpskom zastavom, pretio mu i vređao ga.

U sudnicu u Hagu prošvercovao je mobilni telefon i na Fejsbuk profilu uživo prenosio izricanje presude. Aličković, poznat kao prijatelj ratnog komandanta muslimanskih snaga u Srebrenici. Nasera Orića, u ekstremnim bošnjačkim krugovima postao je poznat pre nekoliko godina nakon pokušaja linčovanja tadašnjeg premijera Srbije Aleksandra Vučića u Memorijalnom centru u Potočarima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milan lala

pre 4 godine

Malo vas je balija za kurcenje da i vasim zenama ispod kreveta stavite pusku i ranac , malo vas je o ...... balija protiv nas Srba .

Zoran

pre 4 godine

Sto ne osta u Srebrenici I ti I Naser nego di zbriso zajedno sa naserom a narod si ostavio I opet huskas na rat. Objasni narodu iz Srebrenice zasto nisi osudjen of strane BiH za dezerterstvo. Nego su te ostavili da siris I dalje mrznju kao da je nema dovoljno

milan lala

pre 4 godine

Odgovor za Zoran @, ja huskam na rat ? A ko prica o puskam ispod kreveta ? , cuj sto se kries iza toboz imena Zoran ime ti je Suljo ili Mujo. Nigde ja nisam pobegao jer u Beee - ahaha nisam nikad ni ziveo pa ne mogu biti dezerter. Balije iz Beee-ahaha huskaju na rat i stalno nesto prete Srbima hoce toboz ratovati a "nema pas za sta da ih ujede " gologuzaneri , beda , dok frankestajn od drzave "Beee - ahaha" zivi na "infuziji EU" . Pobrkao si loncice "Mujo od Doboja"

Dragojlo

pre 4 godine

Ma Nihade borci koji ubijase babe i djedove!!!Sto bi te slatko nasamarao sto guras djecu u rat!!!

Ljubo

pre 4 godine

Srbi muslimanske veroispovesti ili Bosanci ,ili Bosnjaci ili Balije ,kako bi da se zovu ,a u stvari ni oni sami ne znaju ,odlucili da " odlete " za uvek .

grof01

pre 4 godine

Reče pravoslavni turčin,i osta živ!!! Ti bi opet da ti Turci dodju,da ti qaraju žensku čeljad 500 godina dok ti klečiš na koljenima?

Vlah alija

pre 4 godine

10 miliona srba na 2 miliona poturčenih srba i hrvata i niste bili u stanju da ih porazite ,to govori puno o vojnoj sposobnosti srba a da ne govorim o srpskom"junaštvu"u masovnim streljanjima ne naoružanih civila i zarobljenika od prijedora do srebrenice,nije ni čudno da se bosna poturcila i ogranićila od tih takozvanih srba

Milemalivuk

pre 4 godine

Imal BIA-e spava li ili možda traze jos kojeg Srbina da isporuce srpskim dzelatima.

Dragan

pre 3 godine

Ne spava,Srbe razoruzava,ostali nam samo klikeri!

Crni nis

pre 4 godine

Koj li je vise taj buadala da ratuje za vas prevari ste ljudi ubili ste niste ih placali samohrane majke prose da bi prehranili decu a vi ste krali postali kriminalci koce vise da vas slusa niko nikada.

gagi

pre 4 godine

Kada svu tu opremu nabavite angažovat će mo vas da radite kod nas SRBA,da čuvate ovce ČOBANI

Anarhista

pre 4 godine

На српској земљи остати нећеш, ни милијарду турака вас неће спасити. Они који имају 2 грама мозга, правац Авганистан, док није касно.

Desa

pre 4 godine

Posto je on pozvao njih ,ja pozivam sve Jugoslovene da ustanu ukoliko oni opet krenu da nas ubijaju i porobljavaju i cine zulume da im stanemo jednom zauvek na glavu. Svake gosine oni pokusavaju da nam stave do znanja da su oni Turcu i da ce njihovo opet doci.

RINGISPIL

pre 4 godine

Moja fata fejzbučila i ostala u drugom stanju.

Demi

pre 4 godine

Da poselamis i pljujes po srbima iz okoline Cacka?

Nikoloca

pre 4 godine

Tipican neandertalac i krvozednik. Neobrazovan, zaostao u vremenu i pored svega monstrum. A da stvar bude gora, takvi su svi oni. Zovela REPUBLIKA SRPSKA!

PG

pre 4 godine

Islam je počinio brojne genocide na ovim prostorima za vreme viševekovne turske okupacije. poturice su sve vreme nakon proterivanja turskog okupatora ustvari molile arapskog Boga allaha da dobiju priliku da ponovo kolju i to rade i danas, a posle im je neko drugi kriv kad dobiju batine, bezobrazni saradnici i pudlice turskog okupatora.

Milan

pre 4 godine

Madjari i orban su u pravu,evropa je za hriscane,muslimane proterati u aziji

Izbori 2024

Vesti

TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija