• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTRS

23.04.2019

15:26

(VIDEO) REŠENO UBISTVO BIZNISMENA SLAVIŠE KRUNIĆA! Pritvoreni Emilio Balda i Goran Milovanović! POTRAGA za Benedijem Đukanovićem!

Balkan

(VIDEO) REŠENO UBISTVO BIZNISMENA SLAVIŠE KRUNIĆA! Pritvoreni Emilio Balda i Goran Milovanović! POTRAGA za Benedijem Đukanovićem!

Podeli vest

Policija Republike Srpske lišila je slobode lica E.B. i M.G. koja se sumnjiče da su ubila Slavišu Krunića i Žarka Pavlovića i ranili Gorana Ilića

- Ova lica se sumnjiče da su sa licem Ž.K, koji je sinoć ubijen u oružanom napadu na Krunića, Pavlovića i Ilića, direktni izvršioci ovih krivičnih djela - izjavila je Srni načelnik Odeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Mirna Miljanović.

Ona je naglasila da se za ova krivična dela sumnjiči i lice B.Đ. iz Banjaluke, koji se trenutno nalazi u bekstvu i za kojim policija aktivno traga. Za njim je raspisana poternica.

UHAPŠEN DRUGI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO BIZNISMENA U RS! Emilio Baldo pod istragom zbog likvidacije Slaviše Krunića!

RTRS nezvanično saznaje da su slobode lišeni Emilio Baldo i Goran Milanović, dok je poternica raspisana za Benedi Đukanovićem.

Istragu u vezi sa krivičnim delom teško ubistvo vodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Republičkog tužilaštva Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije i organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija