• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

25.04.2019

13:47

UBICA VESKA VUKOTIĆA JE VISOK 195 CM, KRUPAN JE I IMAO JE SAUČESNIKA! Policija ima opis likvidatora iz Kotora!

Balkan

UBICA VESKA VUKOTIĆA JE VISOK 195 CM, KRUPAN JE I IMAO JE SAUČESNIKA! Policija ima opis likvidatora iz Kotora!

Podeli vest

Inspektori crnogorske kriminalističke policije su na osnovu izuzetih snimaka video-nadzora i saslušanja više osoba uspeli da dođu do opisa muškarca koji se sumnjiči da je u subotu veče u kotorskom naselju Dobrota ubio Veska Vukotića, oca Jovana i Igora Vukotića, koji su označeni kao vođe "škaljarskog klana"

Traži se muškarac visok oko 195 centimetara, krupnije građe, koji je momentu likvidacije nosio kačket. Istražitelji su došli i do saznanja da je ubica imao saučesnika koji mu je pomogao da pobegne nakon ubistva, a preliminarni rezultati istrage ukazali su na čvrstu sumnju da ubica nije iz Crne Gore, već da je iz neke od zemalja regiona.

CRNOGORSKI KRIMINALCI POD OPSADOM! Ubistvo Veska Vukotića pokrenulo HAOS u podzemlju! KAVAČKI KLAN NA METI!

Istražitelji su prethodnih dana pretražili teren ispred kuće Vukotića, na mestu gde je izvršena likvidacija, ali i u blizini tog mesta. Izuzeto je više tragova kako bi se proverilo da li je ubica ostavio trag. Policija je odmah nakon ubistva na licu mesta pronašla šest čaura. Sumnja se da je u atentatu korišćen poluautomatski pištolj, piše "Dan".

Vukotić je ubijen u subotu, oko 20.45, ispred kuće u kojoj je živeo u kotorskom naselju Dobrota. On je izašao iz kuće i krenuo prema svom automobilu, kada je ubica ispalio više hitaca u njega, a potom pobegao. Osobe koje su bile u blizini mesta ubistva nisu čule pucnje. Vukotić je pronađen u besvesnom stanju ispred kuće. Hitno je prevezen u blnicu, gde je, uprkos naporima lekara da mu spasu život, ubrzo podlegao povredama.

KRVAVU OSVETU NAJAVILI U ČITULJAMA! Posle likvidacije Roganovića u Beču, kavčani poslali poruku škaljarcima! STEŽE SE OBRUČ OKO UBICE VESKA VUKOTIĆA!

Policija je izašla na mesto ubistva, a satima nakon toga pretresano je svako vozilo i svi prolaznici.

Vukotićevi sinovi Jovan i Igor nisu u Crnoj Gori. Jovan je u zatvoru u Srbiji, gde služi kaznu od 15 meseci zbog falsifikovanja pasoša. On je uhapšen 10. septembra prošle godine u Antaliji, kada je kod njega pronađen falsifikovani makedonski pasoš, i odmah je izručen Srbiji.

Drugi Vukotićev sin Igor je u bekstvu, a optužen je da je formirao kriminalnu grupu koja je počinila i planirala više ubistava. Specijalno državno tužilaštvo sumnja da je njegov klan sarađivao sa kriminalnim grupama koje su u Nikšiću i Albaniji formirali Ranko Radulović i Erogen Brajović.

Foto: Informer

Jovica Vukotić

Jovan Vukotić je na početku suđenja negirao optužbe za falsifikovanje dokumenata i navode da je vođa „škaljarskog klana”. On je tada rekao da mu je bezbednost ugrožena i da policajci jednom mafijaškom klanu prodaju informacije o njegovom kretanju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija