• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.04.2019

00:18

(VIDEO) USTAŠKO DIVLJANJE NA PRELAZU BATROVCI: Hrvatska policija satima blokirala prolaz turističkim atobusima iz Srbije!

Balkan

(VIDEO) USTAŠKO DIVLJANJE NA PRELAZU BATROVCI: Hrvatska policija satima blokirala prolaz turističkim atobusima iz Srbije!

Podeli vest

Nakon višesatnog čekanja putnika iz Srbije, hrvatska policija odlučila je u četvrtak uveče da turističke autobuse pusti da pređu granicu sa Hrvatskom, javio je Pink.

Kako se navodi, prethodno na graničnom prelazu Batrovci - Bajakovo skoro četiri sata hrvatska policija bez ikakvog objašnjenja nije puštala više od 20 srpskih autobusa da pređu granicu.



Policija je, prema navodima Pinka, zabranila putnicima da stoje pored autobusa i pretila im kaznom od 5.000 kuna, što je oko 670 evra.

U autobusima su bili putnici koji mahom putuju u Italiju za uskršnje praznike. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
xox

pre 4 godine

Cesto ni na prelazu Roske / Horgos nije nista bolje

Nebojsa

pre 4 godine

Za vaskrsnje praznike treba da ste u svojim kucama sa porodicom. Da prenosite sa kolena na koleno svojoj deci i unucima obicaje. Takodje treba da ste crkvi na molitvi a ne po katolickim zemljama. Sve se to ciljano radi od strane turistickih agencija da bi Srbi sto pre zaboravili ko su i sta su. Licno znam da je u vreme Vaskrsnjeg i Bozicnog praznika na granicnim prelazima veliki broj Srba koji autobusima i kolima porodicno odlazi u Inostranstvo. Otkud bas za Srpske praznike veliki popusti i povoljni aranzmani. Tako vam i treba. Cekajte do besvesti.

aca smederevac

pre 4 godine

Ustasku neo NDH zaobilazite u sirokom luku....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija