• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

02.05.2019

19:37

(FOTO) OVO JE UBICA "KAVČANA" MILA ILIĆA! Ispalio mu 13 metaka u leđa, pa pobegao! Najnoviji detalji MAFIJAŠKE LIKVIDACIJE u Podgorici!

Balkan

(FOTO) OVO JE UBICA "KAVČANA" MILA ILIĆA! Ispalio mu 13 metaka u leđa, pa pobegao! Najnoviji detalji MAFIJAŠKE LIKVIDACIJE u Podgorici!

Podeli vest

Milo Ilić (28), pripadnik "kavačkog klana", koji je ubijen u ponedeljak popodne nasred ulice u Podgorici, likvidiran je sa 13 hitaca u leđa, pišu podgorički mediji

Ilić je, inače, u policijskoj evidenciji označen kao pripadnik "kavačkog klana" i jedan od najbližih saradnika Veska Kalezića, visokopozicioniranog pripadnika ove kriminalne grupe, koji je u novembr prošle godine takođe ubijen u podgoričkom naselju Stari aerodrom. I njemu je ubica prišao kada se parkirao i krenuo ka kafiću i u njega sasuo kišu metaka.

Foto: CG MUP

 

Inspektori kriminalističke policije došli su do podatka da je Ilić neposredno pre nego što je likvidiran bio u kladionici, u kojoj se zadržao desetak minuta.

(FOTO) OVO JE MILO ILIĆ (31) IZREŠETAN U MAFIJAŠKOJ SAČEKUŠI U PODGORICI! Bukti rat KAVAČKOG i ŠKALJARSKOG klana!

Kada je izašao iz kladionice i uputio se prema svom vozilu „patriot”, ubica mu je prišao s leđa i u njega ispalio više hitaca, najverovatnije iz poluautomatskog pištolja!

Foto: facebook.com

Milo Ilić

Policija je juče objavila snimak muškarca sa kačketom za kog se sumnja da je pucao u Ilića. Na snimku se vidi kako on ide ulicom, zastaje kako bi nešto pogledao u telefonu, a nekoliko minuta kasnije vidi se kako on sa rukom u džepu beži sa mesta na kom je Ilić ubijen.

Policija proverava motiv ubistva, a po brutalnosti likvidacije upoređuju ga sa ubistvom Ilićevog prijatelja Veselina Kalezića, koji je važio za bezbednosno interesantno lice.

Foto: CG MUP

 

On je ubijen 19. novembra, 17.30, u podgoričkom naselju Stari aerodrom, u blizini bivšeg stadiona Fudbalskog kluba Grafičar. Policijski službenici su nedugo potom u selu Botun u Zeti pronašli zapaljeno vozilo.

Foto: CG MUP

 

Privedeno više osoba bliskih "škaljarcima"

€Podgorička policija je juče privela više desetina osoba na informativni razgovor u okviru istrage o ubistvu Ilića. Među njima je najviše bilo osoba bliskih „škaljarskom klanu”, ali niko nije zvanično osumnjičen za ovaj zločin.

Poslednja u nizu likvidacija koja se dogodila u obračunu kotorskih klanova je ubistvo Veselina Veska Vukotića (69), oca vođa „škaljarskog klana” Jovana i Igora Vukotića. On je pre dve nedelje ubijen ispred svoje kuće u kotorskom naselju Dobrota. Smrtonosne hice u Vukotića ispalio je zasad neidentifikovani muškarac koji je nosio kačket. Kada je Vukotić izašao iz kuće, ubica je u njega ispalio hice iz pištolja sa prigušivačem, nakon čega je pobegao. Kotoranin je odmah prevezen u bolnicu, gde je ubrzo podlegao povredama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sasa

pre 4 godine

A zasto ovo treba da interesuje gradjane Srbije?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija