• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

05.05.2019

23:35

ZAEV O POBEDI PENDAROVSKOG NA REDSEDNIČKIM IZBORIMA: Ovo je pobeda građana Severne Makedonije!

Balkan

ZAEV O POBEDI PENDAROVSKOG NA REDSEDNIČKIM IZBORIMA: Ovo je pobeda građana Severne Makedonije!

Podeli vest

Ovo je pobeda građana i Republike Severne Makedonije, poručio je večeras premijer i predsednik vladajućeg Socijaldemokratskog saveza Zoran Zaev, nakon proglašenja pobede Steve Pendarovskog na predsedničkim izborima, prvim nakon promene imena države

Zaev je rekao da su izbori bili uspešni i demokratski i da je ovaj izborni ciklus pokazao većinsko opredeljenje građana, prenosi portal Plusinfo.

- Nastavljamo zajedno napred. Put je potvrđen i popločan uspehom. Republika Severna Makedonija zagarantovano nastavlja napred. Ovo je pobeda građana i Republike - istakao je Zaev.

Kako je kazao, danas mogu svi da slave jer su pokazali da je zemlja evropska i da su sprovedeni besprekorno čisti izbori u oba kruga.

Foto: Tanjug

- Pokazali smo da smo spremni za Evropu. Od danas niko ne može da stane na putu naše perspektive - dodao je Zaev.

PENDAROVSKI PRVI PREDSEDNIK SEVERNE MAKEDONIJE, objavila Državna izborna komisija!

Za lidera opozicionog VMRO-DPMNE Hristijana Mickoskog, Zaev je rekao da je poražen, kao i da su poražene sve destruktivne politike.

- Kao vlast ostajemo posvećeni našim prioritetima, prvo da postanemo članica NATO. Nastavljamo da usmeravamo novac ka građanima i da korigujemo nedostatke kod naših funkcionera - poručio je Zaev.

Pendarovskog je pozvao da uvek bude kritičan i pravičan i, kako je kazao, da čuva građane.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Igor Janev

pre 4 godine

Gordana Siljanovska je mogla pobediti da je privukla neopredeljene i one koji bojkotuju izbore! Trebalo je samo jasno da se izjasni za raskid nelegalnog i nelegitimnog Prespanskog sporazuma kojim se redefiniše identitet jednog naroda, jedne nacije i jedne suverene države! Tada bi još 250 000 Makedonaca koji bojkotuju glasali za Siljanovsku.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija