• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: avaz.ba/informer.rs

21.05.2019

12:51

HOROR U BOSANSKOM ZASEOKU! Komšija (37) zlostavljao i silovao staricu (71) na livadi!

Balkan

HOROR U BOSANSKOM ZASEOKU! Komšija (37) zlostavljao i silovao staricu (71) na livadi!

Podeli vest

Izvršen je uviđaj, osumnjičeni je uhapšen sinoć oko 20 sati

Policiji u Ključu juče oko 17 sati prijavljeno je silovanje starije žene u jednom zaseoku. 

- Silovanje 71-godišnjakinje prijavio je njen sin koji je došao u posetu majci iz Banjaluke - potvrdio Ale Šiljdedić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona.

AMERIKANCI SPREMILI RUSIMA ZASEDU U CRNOJ GORI! Sajber ratnici SAD stigli na Balkan, imaju SPECIJALNU MISIJU!

Starica je rekla svom sinu da ju je zlostavljao 37-godišnji komšija i da ju je silovao.

- Izvršen je uviđaj, osumnjičeni je nakon pronalaska uhapšen oko 20 sati. Izuzeta je odeća, a biće izvršen i lekarski pregled. Prema prijavi, sve se desilo u blizini njene kuće na jednoj livadi. O svemu je upoznat tužilac i u toku je kriminalistička obrada - kazao je za Šiljdedić za Avaz, napominjući da u ovom momentu, zbog osetljivosti istrage, ne može dati inicijale osumnjičenog.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59