• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

22.05.2019

14:34

(VIDEO) UHAPŠEN IDIOT KOJI JE ŠOKIRAO BALKAN! Smejao se dok je čovek umirao i snimao vičući: TO JE TAJ SNIMAK, LEGENDO!

Balkan

(VIDEO) UHAPŠEN IDIOT KOJI JE ŠOKIRAO BALKAN! Smejao se dok je čovek umirao i snimao vičući: TO JE TAJ SNIMAK, LEGENDO!

Podeli vest

M.S. iz Tešnja uhapšen je zbog nepružanja prve pomoći Milenku Pudaru, demineru iz Banjaluke koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Mostara

 

Podsećanja radi, nesreća se dogodila u ponedeljak, a M.S. je snimao i komentarisao vožnju Pudara nekoliko trenutaka pre sudara.

Snimak je postavljen na društvene mreže, gde je izazvao gnev drugih korisnika.

M.S. je tokom snimanja govorio kako je vozač "hjundaija" verovatno pijan i smejao se njegovoj vožnji. Na snimku se čuje kako govori: "Eno ga ode pod autobus".

Potom se vidi da nakon sudara prilazi smrskanom hjundaiju i govori: "Ovaj više nije živ" i pri tom nastavlja da snima i smeje se.Brojni korisnici društvenih mreža koji su gledali snimak kritikovali su ponašanje M.S.

(VIDEO) U ŠTA SMO SE TO PRETVORILI? Vozač se zakucao se u autobus i poginuo, OČEVIDAC SVE SNIMAO I SMEJAO SE DOK JE ŽRTVA UMIRALA!

Momak koji je Milenkovu vožnju ispratio snimanjem i komentarisanjem, nije uradio ništa kako bi ablendovanjem ili zvučnim upozorenjem skrenuo pažnju vozaču.

"Ova nesreća je pokazala potpunu degradaciju našeg društva, dotakli smo dno. Gde je nestala ljubav čoveka prema čoveku, gde je nestalo čojstvo", napisao je poznanik poginulog Dean Savičić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
aca

pre 4 godine

a sta cemo da radimo sa idiotima koji i dalje objavljuju video snimak na novinskim portalima

Sasa

pre 4 godine

Zašto idiot zašto ga tako zovete. Pa idipt je vozač što se slupao. Tako treba snimati da vide ostali koji misle da su legende. Da pitam ja Vas osjećajne. Šta bi bilo da se zakucao u automobil u kojoj ke jedna četveročlana mlda porodica sa djecom? Šta bi bilo onda. Ajde prestanite više sa tim opravdanjima i tobožjom brigom o ljudima. Uhapsili normalnog čovjeka koji je vidio autobus daleko prije nego se sudar dogodio i predvidio. To je pravi vozač a ne idiot sa nakrcanim autom, neprilagođenom brzinom i sigurno pijan. Pozdrav.

JaBL

pre 4 godine

Sasa, paćeniče, svako svoj krst nosi, da čovjek nije poginuo, odgovarao bi za svoje postupke, a MS će odgovarati za svoje.

nikanor

pre 4 godine

Kakva "prva pomoć" kad je čovek poginuo na licu mesta?

grof01

pre 4 godine

Ovu stoku procesuirati i osuditi na maksimalne kazne zatvora!!! Čovjek mogao biti bolestan,srčani udar,umoran,na momente zaspati.....a ne pijan!!!Zovnuti policiju,upozoriti na ovakvu vožnju......kažu na snimku da ga prate 2 sata A stoka se smije,niko ne izvlači čovjeka van auta,da pruži pomoć,mogao se možda spasiti...svijet je otišao u tri PM!!!!

velibor74

pre 4 godine

Vi niste normalni sto kaze SASA sta bi bilo da je naisao auto sa decom u njemu kakvi bi onda bili komentari da je stradao neko ni kriv ni duzan .A ako bolje pogledate snimak videcete da je imao prilike da stane sa strane jer je bio parking pa ako nije bio pijan nego imao neki napad da zatrazi pomoc a ne da ugrozava sve druge .A covek se smejao samo zato sto je predvideo udes.

Dejan

pre 4 godine

Aj da vidim ko bi mogao i smeo da coveku da prvu pomoc. Gluposti pisete. Samo ko se nasao u takvoj situaciji zna . Sta da je covek ziv a kicma povredjena recimo. Ne smete ga pipnuti a kamoli izneti iz auta ... jer je na mestu gotov . K*eten je jer se cereka. Inace ne sme ga pipine dok ne dodje hitna pomoc koja je obucena za ovakve situacije.

Bane

pre 4 godine

Za ta takvo ponasanje i snimanje ne pruzajuci pomoc coveku pokusaj pomoci treba mu robija 8 god. Da bude primer i za ostale.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59