• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com

28.05.2019

12:37

MILAČIĆ SRBIMA NA KOSMETU: Braćo, dovoljan je JEDAN POZIV!

Balkan

MILAČIĆ SRBIMA NA KOSMETU: Braćo, dovoljan je JEDAN POZIV!

Podeli vest

Prava Crna Gora koju predvodi Marko Milačić najoštrije osuđuje novi upad policijske jedinice ROSU pod komandom Ramuša Haradinaja na sever Kosova i Metohije

"Ovakvo skandalozno i brutalno ponašanje prištinskih vlasti, koje je samo nastavak terora koji trpi srpski narod na Kosovu i Metohiji, ima više posledica: destabilizacija ionako destabilizovanog područja koja će se, sasvim sigurno, odraziti i na region, ali i novo zastrašivanje preostalih Srba na Kosovu", saopštava PCG i naglašava da otimanje teritorije Srbije protivno rezoluciji 1244 naočigled celog sveta, nije bilo dovoljno za vlasti takozvanog Kosova, već se nastavlja sa novim progonom koji bi trebao da vodi i do potpunog iseljenja svih građana srpske nacionalnosti sa njihovih ognjišta.

 

DODIK O UPADU ROSU NA SEVER KOSMETA: Ovo je borba protiv ostanka Srba i pokušaj da se isprovocira novi egzodus!

''Imajući u vidu da smo svega pre nekoliko meseci na poziv Srpske liste obišli Kosovo i Metohiju i razgovarali sa tamošnjim predstavnicima našeg naroda, te svojim očima vijeli u kakvoj kontinuiranoj šikani i netrpeljivosti provode dane, vrlo smo svesni teške situacije koja je ovog jutra i eskalirala. Stoga, bez želje za praznim rečima i pukim saopštenjima, upućujem poruku političkim predstavnicima Srba na Kosovu, ali i celokupnom srpskom narodu koji tamo živi: 'Braćo, na jedan poziv smo daleko od vas", istakao je predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić.    


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Marko,ako se crnogorci ne opamete,vi ste sledeća meta šiptara.

flamantes

pre 4 godine

To Milaćiću, sad pravo na Kosovo i ostani tamo.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija