• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Dalmatinski potral.hr

10.06.2019

10:04

GRADONAČELNICA SUPETRA OŠTRO OSUDILA NAPAD NA BRAČU! Povukla donaciju Torcida kupu zbog prebijanja sezonskih radnika!

Balkan

GRADONAČELNICA SUPETRA OŠTRO OSUDILA NAPAD NA BRAČU! Povukla donaciju Torcida kupu zbog prebijanja sezonskih radnika!

Podeli vest

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković oštro je osudila napad na nacionalnoj osnovi u Supetru. Napadnuti su sezonski radnici, trojica mladića iz Slavonije, devojka iz Varaždina i Bračanin. Grupa momaka je nasrnula na njih uz reči 'Gde je Srbin?'...

- U ime Grada Supetra i u svoje lično ime oštro osuđujem napad koji se dogodio u našem gradu gde su stradala četiri mladića i jedna devojka, od kojih je i jedan naš Supetranin. Svaki čin nasilja, ikada, igde i prema bilo kome je jednostavno neprihvatljiv, a pogotovo da se ovako nešto desi jer neko pripada drugoj nacionalnosti ili priča nekim drugim jezikom - poručila je gradonačelnica i dodala:

SRBE OD PODIVLJALIH USTAŠA SPASIO TAKSISTA! Dramatični detalji napada na sezonske radnike na Braču!

 

- Grad Supetar je oduvek bio i biće tolerantan i otvoren grad za sve koji žele doći i posetiti naš grad, raditi i živeti. Ono što me teši je da niko od napadača nije bio iz Supetra. Ipak, ostaje gorak trag jer se ovaj napad desio u našem gradu. Takođe, kako su napadači bili učesnici ili posetioci Torcida kupa (iako se napad nije desio za vreme turnira) odlučila sam da povučem odluku o donaciji ovom događaju jer Grad Supetar ne može podsticati sportska događanja čiji učesnici ili posetioci iskazuju mržnju. Našem Supetraninu i svima ostalima koji su pogođeni ovim napadom želim što brži oporavak, a apelujem na institucije da najstrože kazne počinitelje bez imalo milosti.

IŽIVLJAVANJE! "KO JE OD VAS SRBIN?! Na Braču pretučeni sezonski radnici, samo zato što su Srbi!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darko

pre 4 godine

Istria, Fiume, Pola, Zara, Spalato, Ragusa, Kataro, Dalmazia. Viva Italia!

Smrad1

pre 4 godine

Baš me zanima koliko bi se brzo u Srbiji ovako pronašli napadači i kaznili svi koji su i malo učestvovali u ovome

Osmanlija

pre 4 godine

Beograd, Niš, Vršac, Leskovac, Kragujevac - živela Turska

shooster

pre 4 godine

Za mene je svaki srbin ko ne provocira i ne izaziva uvik dobrodosao Al ovo sta ovi krkani izvode i rade je prosto doslo gadljivo isto bi oni napravili da si i dinamovac Al ovako je to jos gore, sram me zbog ovakvih sumještana

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija