• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: in4s.net/informer.rs

11.06.2019

14:40

(VIDEO) MILO I DUŠKO POKUŠAVAJU ONO ŠTO NI OSMANLIJE, NI NACISTI NISU USPELI! Poslanik DNP Milun Zogović do srži razobličio MRAČNE NAMERE SRBOMRZAČKOG MILOGORSKOG REŽIMA!

Balkan

(VIDEO) MILO I DUŠKO POKUŠAVAJU ONO ŠTO NI OSMANLIJE, NI NACISTI NISU USPELI! Poslanik DNP Milun Zogović do srži razobličio MRAČNE NAMERE SRBOMRZAČKOG MILOGORSKOG REŽIMA!

Podeli vest

Zato nije slučajno, smatra on, što u isto vreme na našu crkvu kidišu u Ulcinju i Martinovićima, u Prizrenu i zvaničnoj Podgorici, svako iz svog ugla, a sa istim ciljem

Poslanik Demokratske narodne partije Milun Zogović ocenio je da, nažalost, država Crne Gora i njeni građani nisu izdržali, čak, ni jedan vek hrabrog, dostojanstvenog, odličnog i odvažnog koračanja, utabanih petrovićevskim stazama.

 - Možda je to redak slučaj u istoriji sveta da su vladari iz jedne dinastije bili duhovni i svetovne vođe svoga naroda, kao što je slučaj sa dinastijom Petrović. Od 1696. godine, pa sve do 1918. godine, sedam Petrovića se smenjivalo na kormilu crnogorske sudbine i istorije. Iz ovog istorijskog perioda treba izdvojiti nepunih sedam godina kada je Crnom Gorom upravljao lažni car Šćepan mali. Mitropolija crnogorsko - primorska na čelu sa njeguškim bastadurima utemeljila je Crnu Goru kao državu, prirodno, zaokružujući njen duhovni, verski i kulturni identitet - kazao je Zogović danas u Skupštini Crne Gore.

Predlog strategije odbrane, dodaje Zogović, koji je danas pred nama, najbolja je potvrda posrnuća i srljanja zvanične Crne Gore.

- Najobičnija frazeološka ljuštura napisana u Briselu, kojom, kao jedini argument, dominira jezik batine i sile. Ova zavesa ima za cilj da prikrije i da relavitalizuje udruženi zločinački poduhvat Tirane, Prištine, zvanične Podgorice usmeren protiv pravoslavnog naroda, računajući na presudnu podršku NATO pakta - rekao je Zogović.

(VIDEO) DIŽE SE VERNI NAROD U CRNOJ GORI! U Podgorici u subotu VELIKI SABOR ZA ODBRANU VERE I SRPSKIH SVETINJA!

Zato nije slučajno, smatra on, što u isto vreme "na našu crkvu kidišu u Ulcinju i Martinovićima, u Prizrenu i zvaničnoj Podgorici, svako iz svog ugla, a sa istim ciljem".

- Kako se ljudima opravdano čini da je uvek najteže baš ono vreme u kojem mi živimo, tako se i najbrižnima ponekad istrgne pogrešan utisak da će Đukanoviću poći za rukom ono što nije ni Omer paši, ni Švabama, ni Mlečanima. Da će Milo i Duško umeti i moći bolje od Sekule i Savića, a da imaju potencijala čak i Pavelića da nadmaše. A tu je i svemoćni saveznik na koga se najozbiljnije računa. Sa druge strane, je pokradeni, poniženi i uvređeni verni pravoslavni narod. Sa druge strane su istina i pravda i vera kao strategija odbrane. I samo dotle, do tog kamena, bedema, nogom ćeš stupit, možda, poganom - zaključio je Zogović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ko

pre 4 godine

I sta ce posten deo Crnogorskog naroda da uradi, nista, tresla se gora rodio se mis, pa ne bi ovaj bio 35 godina na vlasi da hoce neko nesto da napravi i tita je nadmasio, zar treba jos nesto da se kaze?

flamantes

pre 4 godine

Crnogorci žele da vrate svoje, a Crnogorsku crkvu su ukinuli Srbi.

flamantes

pre 4 godine

Pa neće biti Zogoviću, pošlo je tio za rukom Srbima 1918, zar ne?

flamantes

pre 4 godine

Samo je Srbija otimala i ukidala crkve kod drugih naroda.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija