• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.06.2019

14:15

DODIK čestitao rođendan Trampu

Balkan

DODIK čestitao rođendan Trampu

Podeli vest

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je rođendan predsedniku SAD Donaldu Trampu, poželevši mu dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću, kao i mnogo uspeha na odgovornoj dužnosti koju obavlja

Dodik je poželeo Trampu da na najbolji način vodi politiku koja će doprineti miru i stabilnosti u celom svetu, što je za građane BiH od posebne važnosti, prenela je Srna.

- Ovo je prilika da Vam zahvalim na Vašem jasnom stavu da Amerika pod Vašim rukovodstvom odbacuje ideologiju globalizma i podržava doktrine patriotizma u celom svetu - ističe se u rođendanskoj čestitki američkom predsedniku koju je sinoć uputio srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH.

DODIK: Ako Izetbegović ostvari svoju najavu, BiH će nestati!

Izrazivši duboko poštovanje i uvažavanje, Dodik je uputio najljepše želje predsedniku SAD povodom njegovog rođendana, saopšteno je iz kabineta srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
banjaluka

pre 4 godine

Mile RONHIL cestitao rodjendan Trampu ali sankcije ostaju!Tram radi sto je obecao,kaznit ce zle ljude! Mile Ronhil je zasluzio dozivotni zatvot zbog terora i nad srpskim narodom.500 hiljada Srba je pobjeglo iz Republike Srpske.Ostali oni krezubi i bolesni a njih je oko 800000 hiljada i 50000 hiljada Miletovih Srba.Da ne donosimo milijarde iz zapadnih drzava svi bi pocrkali od gladi.To je taj Baja sto unisti Republiku Srpsku koji svercovao RONHIL DOK SMO MO LILI KRV I GINULI,A DANAS RADIMO ZA ONE STO SU NAS BOMBARDOVALI.VODITE GA SEBI AKO GA TOLIKO VOLITE.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija