• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.06.2019

14:37

KRVOLOČNA MILOGORKA OPET DIVLJA, ALI SADA NA SVOJE: Ja pišem opoziv, ALI MILO ĆE VAM DOĆI GLAVE!

Balkan

KRVOLOČNA MILOGORKA OPET DIVLJA, ALI SADA NA SVOJE: Ja pišem opoziv, ALI MILO ĆE VAM DOĆI GLAVE!

Podeli vest

Prva savetnica u crnogorskoj ambasadi u Ankari Mirna Nikčević izjavila je danas, povodom vesti da je protiv nje u Ministarstvu spoljnih poslova Crne Gore pokrenut disciplinski postupak, da upravo piše zahtev za opoziv

"Neće mene MVP plaćati platom njihovom mizernom. Nikad i nisu. Da me Ivica Dačić proziva, a naš ministar ćuti. Gotovo! Sloboda! I vidimo se u nekoj novoj CG. S Milom vazda!", napisala je Nikčević na svom Fejsbuku, prenose Vijesti.

Nakon desetak minuta, ona je napisala još jednu objavu dodavši da se "opoziva sa funkcije".

"Zbog nesretnog ministarstva. Ali Milo će vam doći glave stoko neotesana. Nisam više diplomata", napisala je Nikčević.

KRVOLOČNA MILOGORKA! Savetnica crnogorskog ambasadora bi da SPALJUJE SRPSKE CRKVE I SVEŠTENIKE!

Nikčević je dospela u javnost nakon što je na ovoj društvenoj mreži komentarisala sabor ispred sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici rekavši da bi "zapalila taj hram i sva goveda tamo".

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić ocenio je huškačkom i sramnom izjavu savetnice, a crnogorsko Ministarstvo spoljnh poslova danas su potvrdili da je protiv nje pokrenut disciplinski postupak.

Nikčević je Vijestima kazala da joj je "podvaljeno" i da od države očekuje da je zaštiti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
PetarS

pre 4 godine

Jelte, jesu li vama u Crnoj Gori sve diplomate ovako prgave? Jos se zove "Mirna".

Dule032

pre 4 godine

Šteta, a,bila je u diplomatiji samo jednu turu !

srba milo

pre 4 godine

Nije ona protiv svojih pisala, vec protiv Srba, na Srbe se odnosi "Milo ce vam doci glave STOKO NEOTESANA". Lepo je rekla da ce VAZDA S MILOM, ali i nekoj novoj CG - CG bez Srba u njoj!

pa skoro je

pre 4 godine

razduzila ovce i preko noci zaduzila kompjuter a sada jadnica mora da razduzi taj kompjuter i da ponovo zaduzi ovce... ipak joj to bolje pristaje sa takvom inteligencijom.

Nesa

pre 4 godine

Kakav bre disciplinski. Treba insistirati i traziti krivicnu prijavu za govor mrznje, koji ta bolesna osoba i dalje siri. Na kraju krajeva nista nije bolja, samo sto je manje lukava od njenog idola Mila . Upamtiti pa za navek zbraniti ulaz u Srbiju.

branko1

pre 4 godine

"Draga "gospođo,traži od muža da ti da ono što ti treba,kako bi se ,koliko-toliko,smirila.Posle toga bićeš mirna ko bubica

Dule

pre 4 godine

Naravno da je Dacic moze prozivati, jer Dacic je diplomata, a ona uopste po svojoj funkciji ne ulazi u red diplomata nego je samo osoblje u ambasadi tj. jede u kuhinji sa ostalim personalom. Pise svoj opoziv ona stvarno tripuje da je nesto, a po funkciji ne zelim biti vulgaran i po svojoj ratobornosti verovatno cisti pistolje.

Rajko

pre 4 godine

Sve je to deo plana kako bi Srbiju i CG posvađali i napravili ih pravim neprijateljima.Kako je na Balkanu sve moguće ,nije nemoguće da Srbi ratuju protiv Srba.

Perica

pre 4 godine

Да неће у Београд?? :))))))) П.с. Срам да вас буде, имена само латиницом?!??

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59