• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnik

21.06.2019

20:08

PROTOJEREJ VELIBOR DŽOMIĆ: Objava crnogorske Vlade o pozitivnom mišljenju Venecijanske komisije NAJOBIČNIJI SPIN!

Balkan

PROTOJEREJ VELIBOR DŽOMIĆ: Objava crnogorske Vlade o pozitivnom mišljenju Venecijanske komisije NAJOBIČNIJI SPIN!

Podeli vest

Nije tačno da je Venecijanska komisija usvojila pozitivno mišljenje o Predlogu zakona o slobodi veroispovijesti ili uverenja i pravnom položaju verskih zajednica u Crnoj Gori", saopštio je protojerej stavrofor dr Velibor Džomić

On je ocenio da je objava crnogorske Vlade o pozitivnom mišljenju VK "najobičniji spin".

- Nema jednostranog oduzimanja crkava i verskih objekata. Usvojeno je mišljenje a koliko je ,,pozitivno“ dovoljno govori činjenica da ima 23 stranice. U pitanju je mišljenje koje na 23 stranice sadrži na desetine negativnih komentara, kritika, obavezujućih upustava i kada bude objavljeno u ponedeljak sve će biti jasno - kazao je protojerej-stavrofor dr Velibor Džomić, koordinator Pravnog savjeta Mitropolije crnogorsko primorske komentarušići mišljenje Venecijanske komisije u vezi Predloga zakona o slobodi veroispovijesti ili uverenja i pravnom položaju verskih zajednica u Crnoj Gori", precizira je Džomić.

VENECIJANSKA KOMISIJA PODRŽALA OTIMAČINU IMOVINE SPC U CRNOJ GORI: Đukanović dobio zeleno svetlo za napad na SPC, HOĆE LI REAGOVATI SRBIJA?!

Dr Velibor je naglasio da je od svega što su objavili pojedini mediji u Crnoj Gori, tačno jedino to da je na dnevnom redu sednice Venecijanske komisije bio i Predlog zakona o slobodi vjeroispovijesti ili uvjerenja i pravnom položaju vjerskih zajednica u Crnoj Gori.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VLADO

pre 4 godine

SAMO STO TI NIJE GLAVA PUKLA OD ZDERANJA I LOKANJA BADAVA ! ! ! ! ! KO SVE VJERE SAMO DAJ DJABE I GULI GLUPI NAROD! ! ! ! ! ! ! !

flamantes

pre 4 godine

Džoma vrijeme je da počneš da se pakuješ, ali nemoj ni pomisliti da nešto poneseš sa sobom, znamo sve đe se što nalazi.

flamantes

pre 4 godine

Džomić je poznat kao onaj koji obilazi istinu. Smijete li obajviti istinu?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija