• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

22.06.2019

09:40

ŠIPTARI I MILOGORCI DUVAJU U ISTU TIKVU! Selimi slavi što MILO OTIMA SRPSKE CRKVE U CRNOJ GORI!

Balkan

ŠIPTARI I MILOGORCI DUVAJU U ISTU TIKVU! Selimi slavi što MILO OTIMA SRPSKE CRKVE U CRNOJ GORI!

Podeli vest

Separatista Petrit Selimi, bivši zamenik ministra spoljnih poslova lažne države Kosovo, oduševljeno je na svom tviter nalogu podržao Mila Đukanovića i njegove srbomrsce u otimanju srpske crkvene imovine u Crnoj Gori!

- Poštovanje za Venecijansku komisiju koja je proglasila da je crnogorski zakon o verskim zajednicama u potpunosti u skladu sa najvišim standardima, uključujući odredbe o nacionalizaciji imovine koju je srpska crkva ilegalno oduzela od Crnogorske crkve pre jednog veka. Šamar u lice srpskim nacionalistima - napisao je Selimi.

Foto: printscreen

VENECIJANSKA KOMISIJA PODRŽALA OTIMAČINU IMOVINE SPC U CRNOJ GORI: Đukanović dobio zeleno svetlo za napad na SPC, HOĆE LI REAGOVATI SRBIJA?!

NA ISTOJ LINIJI! Đilasovcima, njihovim medijima i Šiptarima smeta jedinstvo države i SPC!

Jasno je zbog čega Šiptarima odgovara da srpska crkva bude proterana iz Crne Gore. Zameniće je svojim džamijama! I to već uveliko rade. Ne misli valjda raskolnik Milo da njega neće izdati, čim se ukaže prilika?! 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Michael

pre 4 godine

Srpska ne-pravoslavna crkva, i srpska kraljevina pokrala je svu imovinu koju sebi crkva sebi pripisuje. Treb im sve oduzet, obrijat brade I poslat istočno od Drine.

surovi

pre 4 godine

Crni Milo radi po nalogu Albanske mafije i njenih mentora. Ako bi uspeo ovo sa Srpskom Crkvom, onda bi po istom scenariju to uradili šiptari, makedonci, hrvati ..... dakle Milo .... crni ti šta to radiš !!!

flamantes

pre 4 godine

Zašto vam se čini da Crnopgorci i Albanci ''duvaju u istu tikvu''?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija