• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/avaz

29.06.2019

17:03

(VIDEO) RIJEKA JE ITALIJANSKA! Mladići istakli zastavu Italije u Rijeci i vikali da je italijanska!

Balkan

(VIDEO) RIJEKA JE ITALIJANSKA! Mladići istakli zastavu Italije u Rijeci i vikali da je italijanska!

Podeli vest

Trojica mladih Italijana postavila su italijansku zastavu na Trsatsku gradinu u Rijeci i uzvikivali da je Rijeka italijanska

Na video snimku koji se danas pojavio na društvenm mrežama, zamućene su siluete trojice mladića koji postavljaju zastavu, prenosi Index.

Na videu se čuje i kako se mladići dogovaraju na koju će stranu i kako postaviti zastavu.

Prethodno je gradski poslanik u Trstu Lorenco Đorđi  izazvao pometnju svojom objavom na Facebook profilu, gde je istakao da su "Istra, Kvarner i Dalmacija do Splita - italijanska područja".

 

(FOTO) NOVI ŠOK ZA HRVATE IZ ITALIJE: ISTRA I DALMACIJA SU NAŠI! Ništa još NIJE GOTOVO!






Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Povratak Hrvata

pre 4 godine

Sada svi srpski mediji ćute za to šta se Hrvati vraćaju sa zaradama da ulažu u Lepu svoju koja raste najbrže u EU sa 4,7% i ima duplo veću platu od srpske(910E) e sada se za to neće terati propaganda i senzacionalistički naslovi ko za "iseljavanje" a neće se ni reći to da se u Srbiji i Kosovo nije vratio NIKO ŽIV... Večernjilist.hr MIGRACIJSKI PREOKRET Povratak Hrvata - lani kući došlo 26.000 ljudi

Kažu

pre 4 godine

Slovenski sud presudio da je bila protuzakonita zabrana Tomsonovog koncerta! Papa smenio biskupa koji je hrvatskom biskupu zabranio da vodi misu na Blajburgu! Hrvatska raste najbrže u EU sa 3,9% BDA-a a sada EU analiza kaže da će rasti na 4,7%! IT sektor u RH je u samo godinu dana zapoposlio čak 2000 ljudi i to sami bez investicija! Državne brojke za 2018g kažu da se iz RH iselilo 39 000 građana ali da se vratilo-uselilo 26 000 i da je prihvaćeno samo 27 migranata koji su dobili RH dokumente i da se rodilo 879 dece više nego godinu pre e sada ima li za to brojke u Srbiji ili tu nikoga za to nije briga! Vlada RH najavljuje "porezno rasterećenje" i povećanje MINIMALNE plate koja je sada 405E a koliko je ono prosečna srpska plata!? Digo se novi hrvatski Agrokor i zove se Tomi ima već 217trgovina a još ih gradi po obali i već je izbio na tržište BiH a uskoro će i u CG i u Srbiju da bude investitor! Nakon koncerta u Čavoglavama pa godinama u Kninu pa u Slunju i Glini ove godine će Tomson pevati na Krbavskom polju za 24-tu godišnicu Oluje a za 25-tu u Vukovaru a dok on peva i slavi koga smeta neka pati jadan jer šta mu je drugo preostalo posle 95g!

Hehe

pre 4 godine

Ne može fašistička stoka da se miri sa tim da će jedna mala Hrvatska koja je posle rata napravila čudo eto sada da od naredne godine vodi celu Uniju i svima šefuje?

Stanojko

pre 4 godine

Zvaćete Srbe da vas brane uskoro al ovaj put malo morgen.

Vns

pre 4 godine

Auuuuu,znači ako ove podržava 'nezavisni' Informer,ode nam i Sandžak,Preševo....isti princip kao i kod nas.....e moj Nezavisni Informeru... Koga ti podržavaš???

cetnicke pesme

pre 4 godine

ko drugome jamu kopa , i sam je u jami.

Marko

pre 4 godine

Čuvajte Sanđak i Vojvodinu kao oko u glavi. Volio bi da krenete silom na R. Kosovo i da ostanete bez njih, kada ste takvi. R. Kosovo i drugo oko u glavi tj. CG su van vašeg domašaja. Sličnost između Istre i R. Kosova je očita - Istra ima 90% Hrvata, R. Kosovo ima 90% Albanaca, etnički čista područja očišćena od strane komunista.

DAVOR HR

pre 4 godine

Tako je, Hrvati umeju samo da mrze. Ja im oprastam jer su glupi.. Ali uskoro ce platiti oteto... Tako sto ce im isto tako kako Bosancima su oteli njima neko oteti

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17