• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

02.07.2019

14:51

SUZIĆU PRODUŽEN PRITVOR! Bivši ministar prosvete RS osumnjičen da je SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO DEVOJČICU! Rekao joj da to mora da OSTANE NJIHOVA TAJNA!

Balkan

SUZIĆU PRODUŽEN PRITVOR! Bivši ministar prosvete RS osumnjičen da je SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO DEVOJČICU! Rekao joj da to mora da OSTANE NJIHOVA TAJNA!

Podeli vest

Tužilaštvo Suzića tereti za obljubu sa detetom mlađim od 15 godina, za koje je zaprećena kazna od najmanje osam godina zatvora i izuzeto je od ublažavanja kazne

Okružni sud u Banjaluci produžio je pritvor prof. dr Nenadu Suziću (69), bivšem ministru prosvete RS i redovnom profesoru banjalučkog Univerziteta, zbog sumnje da je seksualno zlostavljao 14-godišnju devojčicu iz Banjaluke.

- Rešenjem Okružnog suda u Banjaluci produžen je pritvor prema osumnjičenom N.S. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo obljuba sa detetom mlađim od petnaest godina. Po ovom rešenju pritvor može trajati još najduže dva meseca, odnosno do 5. septembra - saopštio je Okružni sud.

Suzić je uhapšen 5. juna i pritvoren je zbog bojazni da će boravkom na slobodi ometati krivični postupak uticajem na svedoke, kao i zbog težine krivičnog dela i što bi puštanje na slobodu rezultiralo stvarnom pretnjom narušavanja javnog reda.

Tužilaštvo Suzića tereti za obljubu sa detetom mlađim od 15 godina, za koje je zaprećena kazna od najmanje osam godina zatvora i izuzeto je od ublažavanja kazne. Suzić je tokom saslušanja negirao optužbe.

Celi događaj odigrao se početkom juna i ranijeg zlostavljanja nije bilo. Devojčica je tada navodno bila u Suzićevoj kući i kada su ostali sami on je to iskoristio da je dodiruje i pipka po telu. Da je znao šta radi govori i to da je devojčici rekao da o tome nikome ne sme pričati i da će to ostati njihova tajna. Međutim, devojčica je to odmah prijavila svojim roditeljima koji su se obratili policiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija